TRAILER ALERT: DUMBO – vanaf 27 maart 2019 in de bioscoop

Dumbo draait vanaf 27 maart 2019 in de Nederlandse bioscopen.

Dumbo dé film van Disney

Dit is voor mij echt jeugdsentiment, maar ook mijn kinderen hebben de oude Dumbo film weleens gezien en ontroerd gekeken.

dumbo 27 maart 2019 in de bioscoop

 

Bekijk hier de trailer van Dumbo (Nederlands ondertiteld). Kun jij ook niet wachten?

 

 

SYNOPSIS Dumbo

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur “Dumbo”, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback, wat spoedig ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ten ore komt, die vervolgens de bijzondere olifant rekruteert voor zijn nieuwste, groter dan levensgrote entertainment onderneming, Dreamland. Dumbo zweeft naar nieuwe hoogten naast de charmante en spectaculaire lucht acrobaat, Colette Marchant (Eva Green), tot Holt ontdekt dat Dreamland vol zit met duistere geheimen.


VOLG DISNEY VIA

Facebook: Facebook.com/DisneyNL

Twitter: Twitter.com/DisneyNL

YouTube: YouTube.com/DisneyNL

Instagram: Instagram.com/DisneyNL

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *