Vijf Hasbro must-haves voor quality time met het hele gezin

Het is alweer bijna Pasen! De krokussen komen tot bloei en het zonnetje laat zich vaker zien. Voeg hier nog een gezellige familie-paasbrunch, chocolade paaseitjes en leuk speelgoed aan toe en je hebt het recept voor de perfecte quality time met je kids! Deze vijf must-haves van speeldgoedfabrikant Hasbro geven je alvast wat spelletjes-inspiratie.

PLAY DOH CARE AND CARRY VET SPEELSET

play doh pup vet

Tijd voor een controle van je pup! Vanaf nu kan dit gewoon bij jou thuis, want met deze 10-delige speelgoeddoos kruipt jouw kleine dierenvriend in de huid van een echte dierenarts -en stylist! Ga met je Play-Doh pup langs bij je kleine dierenarts laat hem/haar met de speelschaar al dat hondenhaar knippen en met de pincet vlooien verwijderen. Is het hondje ziek of gewond? Dan komen de stethoscoop, de thermometer en de verbanddoos goed van pas. De set bevat nog veel meer tools én komt met een draagzak om alle accessoires netjes op te bergen na het bezoek. Hondje blij, en mama en papa ook!
De set bestaat uit een puppy-figuur, draagzak, vijf potjes met Play-Doh klei, speelgoedschaar, stethoscoop, spuit, verbanddoos, 2 verbandstampers, gaasroller, thermometer, pincet en speelgoedmes.

Leeftijd: 3 tot 7 jaar
Adviesprijs: 24,99 euro

PLAY DOH PIZZA OVEN SPEELSET

play doh pizza oven

Nog “honger” na de familie-paasbrunch? Met de nieuwste versie van de Play-Doh Pizza oven toveren jouw kids de keuken of de tuin om tot een echt pizzarestaurant! Rol dé perfecte pizzabodem met heerlijke korst en kies uit meer dan 20 toppings om creaties op tafel te toveren die de hele familie laat watertanden (maar hoe lekker de pizza er ook uitziet, eetbaar is het niet 😉). En een pizza is natuurlijk nooit compleet zonder kaas, dus raspen maar!

De set wordt geleverd met de speelgoed pizzaoven, een pizzaschepje, pizzasnijder, pizzadoos en 6 potjes Play-Doh (5 potjes klassieke klei en 1 potje driedubbele ‘kaas’).

Leeftijd: 3 tot 7 jaar
Adviesprijs: 24,99 euro

 MIJN EERSTE MONOPOLY

monopoly hasbro

Alle paaseitjes gevonden in de tuin? Dan is het tijd voor een familiespel met extra veel speelplezier! Met deze nieuwste Monopoly-uitgave kunnen zelfs jouw allerkleinsten voortaan meespelen. De doos bevat twee versies van het spel, aangepast aan het niveau van jouw kinderen. Het tweeledige bord bevat één kant met een eenvoudige versie voor 4 à 5-jarigen, waarbij de nadruk ligt op tellen en matchen. Draai het bord om voor de iets gevorderde spelers vanaf 6 jaar, gericht op lezen en eenvoudig rekenen. En de pionnetjes Pinguïn, Auto, Eendje, Scottie, Hazel en Rex maken het nog extra leuk!

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Adviesprijs: 27,99 euro

FURREAL GOGO MY DANCIN PUP

furreal dancing pup

Nog meer dierplezier met de FurReal GoGo My Dancing Pup! Dit huisdier kent 5 verschillende liedjes om op te dansen en meer dan 50 geluiden en reacties: aai ‘m maar over zijn zachte vacht en hij geeft je meteen liefde terug! Je kan ‘m zelfs meenemen op de familie-Paaswandeling, want hij kan zoals een echt hondje uitgelaten worden met een riem. GoGo My Dancing Pup krijgt iedereen in beweging!

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Adviesprijs: 67,99 euro

KA-BLAB

kablab hasbro

“Tik, Tik, KA-BLAB!”. Ka-blab! is een snel en spannend woordspel waarbij de spelers zoveel mogelijk items binnen een categorie moeten opnoemen voordat de timer afgaat. Het bevat meerdere dobbelstenen, een willekeurig ingestelde timer-“bom” én zo’n 200 categoriekaarten voor oneindig veel verrassingen, uitdagingen en speelplezier. Dit spelletje houdt het hele gezin op het puntje van z’n stoel! Je kan het spel met tot wel 6 spelers spelen, ideaal voor wanneer het even te fris is om buiten te spelen.

Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Adviesprijs: 27,99 euro

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *