3 leukste Moederdagcadeau tips: My Jewellery

Ik ben gek op felle kleurtjes, kraaltjes, sieraden, armbanden en oorbellen. Met de leuke (web)winkel My Jewellery heb ik dan ook echt een match. De boetiekjes wil ik altijd in als ik de in de stad ben en hun reclames op social media weten mij altijd wel weer naar hun website te trekken. Naast mooie sieraden verkopen ze kleding, jurkjes, broeken, shirt. De heldere kleuren of juist de pastel tinten, de mooie sieraden, ik vind het allemaal mooi en leuk, het liefst gooi ik meteen mijn winkelmandje vol. Ik heb dus wel een goede suggestie thuis, voor 8 mei, als Moederdag cadeau. Dus ik hoop dat ze vandaag meelezen! Hierbij mijn 3 leukste Moederdagcadeau tips!

Moederdag 2022

What's on mama's mind moederdagdag knutselen

Op de tweede zondag in mei is het moederdag. Dit jaar valt Moederdag op zondag 8 mei. Dat is bij ons de laatste week van de meivakantie. Moederdag vieren wij thuis altijd met ontbijt op bed en krijg ik mooie knutselwerkjes van de kinderen. Mijn knutselkinderen vinden dat heerlijk om te doen, dus dat kan altijd een hele berg met knutselwerkjes en tekeningen opleveren. Voor mijn eigen moeder haal ik meestal mooie bloemen of plantjes, want daar is ze gek op. Het is fijn om extra aandacht te geven aan mensen om wie je geeft.

Moeders zijn onmisbaar, lief, mooi en ze verdienen het om verwend te worden. Ontbijt op bed, met een eitje, aardbeitjes en natuurlijk een heerlijke roomboter croissant. Als het Moederdag is hoeft moeders niet op te letten met wat ze eet en die kruimels in bed, dat is een zorg voor later. Een lekker stuk chocolade, want liefde gaat door de maag. Een gedichtje voor mama, knutselwerkjes van de kinderen en natuurlijk de hele dag heel veel knuffels. Uiteraard ook een cadeautje dat met zorg is uitgezocht! Hierbij mijn Moederdagcadeau tips.

Tip 1: moeder dochter armbandje

Bedelarmbandje My Jewellery

Heel dierbaar is een sieraad cadeau doen aan je (schoon)moeder. De moederdochter-sieraden van My Jewellery zijn een mooi symbolisch cadeau die de band tussen moeder en dochter symboliseren. Zoek een prachtig sieraad uit dat je gaat delen “unconditional love”. Wanneer je dezelfde ketting of hetzelfde moeder-dochter armbandje draagt dan kan je aan elkaar denken als je even niet bij elkaar bent. Ook een armbandje met bedeltjes met de initialen van de je kinderen of juist van je eigen moeder is heel mooi.

Tip 2: On trend jurkje

Dress to impress kun je wel zeggen. Ik draag heel graag jurkjes. Het liefst kleurrijke jurkjes van sweaterjurkjes tot zwierige zomerjurken. Een jurkje is een heerlijk zomers cadeau, het is immers altijd in het voorjaar Moederdag en waarom zou je niet eens een leuk kledingstuk uitzoeken voor je moeder. Heel origineel en vaak zeer gewenst!

Tip 3: een ring

Wederom een sieraad als je tip, want we shinen toch graag met mooie sieraden. Een zegel ringen met de initialen van de kinderen is net als een moeder-dochter-armbandje een cadeau dat de band tussen moeder en kind symboliseert. Met deze ringen draag je de kinderen altijd bij je.

Moederdagrecept: Aardbeien kwarktaart

Regenboog kwarktaart
Regenboog kwarktaart

Wil je nog echt even indruk maken, maak dan een aardbeien kwarktaart. Stiekem is het super simpel, maar het ziet er prachtig uit. Ook als je geen ster in de keuken bent. Extra leuk is het als je een taartvorm in de vorm van een hartje kan scoren. Ik kan mij voorstellen dat je er wel eentje kan vinden bij de Blokker of zelfs de Action. De kwarktaart kan je gewoon bereiden volgens het recept van een taartmix. Neem Dr. Oetker kwarktaart met aardbeien smaak bijvoorbeeld en decoreer met verse aardbeien, voor extra veel smaak. Een regenboogkwarktaart met de kinderen maken, valt ook altijd goed in de smaak, extra leuk ook om te doen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *