Win: Totum Construxions en Foam dough

Win: 2x een set Totum Construxions en Totum Foam Dough Jumping monster

Winnaars bekend!
Wanneer: 12 t/m 24 november 2018
Hoe: Laat weten hoe vaak jouw kinderen hun schoen mogen zetten

Deze winactie is speciaal voor Sinterklaas. Om jou inspiratie op te laten doen voor (schoen)cadeautjes en omdat we je graag blijmaken met een winactie voor Sinterklaas.

totum sinterklaascadeaus

Totum

Over Totum las je al in oktober. Het superleuke creatieve knutselmerk. Totum heeft voor elk kind er wel wat bij zitten. Of je van het naaien en rijgen bent, van het bouwen of het kleien. Er is zoveel leuks en er zij heel veel leuke merken gecombineerd met Totum. Van Cars tot Frozen, maar dus ook van deze leuke bouwwerken.

Totum Construxions

Totum Construxions heeft het al in zijn naam zitten. Je bouwt er namelijk wat moois mee. In dit geval voertuigen. Het pakket bestaat uit 9 houtenblokjes, 30 plastic pinnen, 7 houten wielen, 7 plastic wielkapjes, 15 plastic constructie onderdelen, koord en hamer. Veel plezier! Je kan er eindeloos mee combineren, maar het is voor de kinderen heel goed te doen. Het is voor kinderen vanaf 3 jaar, dat komt doordat het heel duidelijk en helder is wat je moet doen. De grotere kinderen zullen uiteraard wat sneller de wat lastigere constructies in elkaar zetten, maar onderschat je kleintje niet. Het is erg leuk voor peuters en kleuters.

Totum construxions

Totum Foam Dough Jumping Monster

Ik moest even goed kijken wat dit was. Een geel mannetje van klei of foam? Het is klei, dat je om een mal doet. De mal is een soort eitje. Dan ga je het poppetje pimpen, met oogjes (allemaal kleine onderdeeltjes die zijn meegeleverd). Totdat je het monstertje hebt gemaakt. Vervolgens kun je hem opwinden met een sleuteltje en dan gaat hij springen. Superleuk om te doen en vervolgens te zien rondspringen op je tafel. Hij is er trouwens ook in het blauw.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Totum Sinterklaascadeaus
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

52 reacties op “Win: Totum Construxions en Foam dough

  ran slag

  (23 november 2018 - 16:52)

  Mijn kinderen mogen dat 1x per week, dus in totaal ongeveer 3x

  Peggy

  (22 november 2018 - 16:19)

  Mijn zoontjes mogen tijdens de hele sinterklaasperiode 5x hun schoentje zetten. Ze krijgen dan een kleine verrassing, mandarijntje en wat lekkers in hun schoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *