12,5 jaar Dolly Bakfiets

Ik heb al bijna 17.000 km op de teller staan van mijn Dolly Bakfiets. Je zou haast denken dat ik hem dus al fiets sinds de opening van Dolly Bakfiets.nl. Maar nee hoor, ik maak gewoon heel veel kilometers, al denk ik wel dat ik hem nu al vijf jaar heb en er nog altijd heel veel plezier van heb. Het blijft mijn nummero 1 tip voor stellen die net ouders worden. Neem een bakfiets, als je portemonnee het toelaat, je hebt er zoveel jaren plezier van. Nu fietsen mijn kinderen zelf, maar je wilt niet weten hoe veel spullen er in de bakfiets kunnen. Ideaal! Een dagje naar het strand, hoppa van tassen tot schepjes, alles inladen maar. En wat dacht je van de boodschappen?

Black Friday Jubileum Deal

Bakfiets kopen Dolly Bakfiets

Ik schreef hier boven wel: als de portemonnee het toe laat. Ja, een bakfiets kost veel geld. Als ik het verdeel over de jaren dat ik er nu al plezier van heb en de kans dat ik er ook nog wel een mooi bedrag voor krijg op marktplaats straks, is het echt wel goed te overzien. Ik geloof dat ik nu jaar vijf in ga dat ik met de bakfiets fiets. Daarnaast hebben ze bij Dolly nu een jubileum-actie lopen in verband met het 12,5 jarig bestaan.

Black Friday Jubileum Deal Een Dolly nú met GRATIS Verzekering, Kettingslot én Regentent

https://dolly-bakfiets.nl/

Dolly Bakfiets

De Dolly Bakfiets is voor ons een uitkomst. Ben je al bekend met de bakfietsen van dit merk; gebouwd in Nederland, snel leverbaar! Ik heb hem helemaal zwart, maar je kan hem ook in diverse mooie kleurcombinaties samenstellen.

Proberen? Je maakt makkelijk een vrijblijvende Dolly proefrit aan huis. Zo kun je in alle rust zélf de elektrische Dolly bakfiets ontdekken en testen. Overigens komen ze ook voor service en onderhoud aan huis! Dat vind ik een fantastische uitkomst. Je plant een afspraak in en ze komen met de bus. Even later heb je weer je bakfiets als nieuw 🙂

bakfiets dolly onderhoud

Een Dolly Bakfiets kost nu €4699 inclusief gratis jaar Verzekering, Kettingslot én Regentent! Vraag naar de voorwaarden bij Fietsplan of Leasing.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *