Sinterklaasverlanglijstje van Amazon 2023

De nieuwe Top Ten Toys lijst voor Sinterklaas staat weer online en ik deel hem graag met je. Want, Sinterklaas is gisteren weer aangekomen in het land. Hoewel het altijd spannend blijft of Sinterklaas wel aan gaat komen en alle cadeautjes bij zich heeft is het feest weer los. De hulpsinten van Amazon hebben hard gewerkt aan de voorbereidingen en hebben leveranciers gevraagd welk speelgoed momenteel het meest gewild is. Dit heeft geleid tot een inspirerende lijst van het populairste speelgoed, net als eerdere jaren.

Sinterklaasverlanglijstje Amazon

Elk jaar maak ik zelf ook verlanglijstjes met de kinderen. Lekker scheuren uit de speelgoedboeken, maar we maakten hem ook in een app, zodat we het goed kunnen delen met opa en oma. Ook op Amazon.nl kan je makkelijk verlanglijstjes maken. Dat is met name handig om voor de feestdagen het hoofd erbij te houden en overzicht te bewaren. Op zoek naar inspiratie? Bekijk de inspirerende lijst van Amazon, waarvan ik er een paar heb uitgelicht, hieronder.

  • Barbie
  • Dobble
  • Geomag
  • Hape Xylophone
  • Hot Wheels
  • Learning Resources
  • Lego Star Wars
  • Play Doh
  • Playmobil Politiebureau
  • Twister Air

Alle cadeautjes zijn te vinden in de Sinterklaaswinkel op Amazon.nl.

Barbie Dreamtopia

barbie mattel

Hoe kan het ook anders dan dat Barbie in de nieuwe Top Ten Toys lijst pronkt van Amazon, na de superleuke film die dit jaar massaal bezocht werd in de bioscopen. Ook ik ben naar de film geweest en heb mij enorm vermaakt met mijn vriendinnen tijdens de film. Deze Barbie, daar wordt mijn dochter van 8 jaar absoluut blij van! Barbie Dreamtopia – Magic Light pop met lichtgevende top staat in een prachtige ballet pose. Het heeft vijf verschillende lichteffecten, blond haar, diadeem en roze tutu, voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dobble classic

dobble classic

Dobble is een kaartspel dat je er makkelijk even bij pakt, leuk voor jong en oud. Wij hebben thuis verschillende versies. Dit is onze favoriet. Bij het spel is het de bedoeling om zo snel mogelijk op de twee kaartjes hetzelfde plaatje te ontdekken. Een lekker snel spelletje waarbij je soms in een seconde het antwoord ziet en waar je soms allebei wel een minuut staat te staren zonder het te ontdekken. Ik vind het een leuk spel en neem het dan ook graag mee als we ergens naartoe gaan, waar we even de tijd door moeten komen. Ook doen we het veel op vakantie. Perfect schoencadeau, vanwege het formaatje. Leuk voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.

Lego Star Wars – LEGO 75357 Star Wars Ghost en Phantom II Ahsoka

star wars ruimteschip lego

Deze Lego Star Wars bouwset is echt outer space geweldig! Met dit ruimte schip heb je wel een aantal uren bouwplezier voor de boeg. Leuk voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Je kunt het epische Star Wars: Ahsoka verhaal naspelen met de LEGO Star Wars Ghost & Phantom II voertuigen set. De set bestaat uit 2 bouwbare speelgoed ruimteschepen en 5 LEGO Star Wars personages.

Het Ghost ruimteschip model heeft 2 hefboom-geactiveerde veer-loaded schutters, een dubbele minifiguur cockpit met een afneembare voorkant, 2 te openen luiken en een afneembare geschutskoepel met ruimte voor een LEGO Star Wars minifiguur

Met deze LEGO Star Wars set kan je ook een Phantom II shuttle maken, met een te openen cockpit en een opbergvak; kinderen kunnen de twee bouwwerken aan elkaar koppelen om een groter bouwbaar speelgoed ruimteschip te maken.

Benieuwd wat jouw favoriete speelgoed is uit de Top Ten Toys lijst van Amazon is.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *