5 x ideeën voor op je push present verlanglijstje!

Push present? Ja hoor, je leest het goed. Een push present is eigenlijk een hippe benaming en een alternatief voor het welbekende ‘baar goud’.
Het is bedoeld als cadeau en mooi gebaar waarmee je partner je verrast. Eigenlijk om je in het zonnetje te zetten na de inspannende bevalling én om de komst van jullie baby te vieren. Lief toch? Maar wat zet je op zo’n push present verlanglijstje? Hieronder lees je 5 ideeën die misschien wel iets voor jou zijn.

Een mooi horloge

Een horloge is een ontzettend mooi en symbolisch cadeau om als push present te krijgen. Het kan staan voor de bijzondere tijd die jullie hebben doorgemaakt en nog gaan meemaken als kersvers gezin, maar ook om af en toe even stil te staan bij de bevalling. Of je nu van een modern of klassiek ontwerp houdt, met een Seiko horloge zit je altijd goed! Daarnaast is een mooi horloge iets wat je misschien zelf niet snel zelf zou kopen en daarom perfect als push present!

Een sieraad

sieradendoosje

Een klassiekere vorm van een push present is toch wel een mooi sieraad. Daar komt immers de term ‘baar goud’ vandaan. Vroeger was het namelijk gebruikelijk om een mooie gouden armband te krijgen of een ring met een groeidiamant. En nog steeds zijn dat ontzettend bijzondere cadeaus om te krijgen. Zodat je de herinneringen voor altijd zal koesteren.

Een gepersonaliseerd kunstwerk

Houd je niet zo van sieraden? Dan is een mooi kunstwerk misschien wel iets voor jou. Een schilderij of tekening van jullie pasgeboren baby of het geboortekaartje in een mooie lijst. Het kan allemaal! Zeker als je partner zelf ook creatief is en van dit soort dingen houdt.

Een fotoalbum

babyalbum fotoboek

Een fotoalbum is een ontzettend mooi en attent cadeau om te krijgen, omdat er vaak veel tijd en moeite voor is gedaan. De leuke en bijzondere momenten die jullie hebben meegemaakt en vastgelegd, verzamelen in een fotoalbum is een prachtig emotioneel cadeau om te krijgen. En natuurlijk ook heel erg leuk voor als jullie kleintje later groot is. Zo kan hij of zij een kijkje nemen in hoe jullie leven was voor de geboorte.

Een boom

Liever een symbolisch cadeau? Dan kan een klein boompje een mooi gebaar zijn. Deze kun je na ontvangst als gezin in de tuin planten en deze zal samen opgroeien met jullie baby.
En mochten jullie gaan verhuizen? Dan kun je dit bijzondere boompje natuurlijk altijd gewoon meenemen.

Het maakt uiteindelijk natuurlijk niet uit of ze een boom planten of een mooi horloge kopen. Het krijgen van een push present van je partner is hoe dan ook bijzonder!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *