Even aankloppen graag!

What's on mama's mind 4 natural kids kaartje deurGoed nieuws voor ouders met jonge baby’s, die niet gestoord willen worden door de deurbel. Met deze kaart aan je deur klopt iedereen aan.

Aankloppen graag!
4NaturalKids presenteert een nieuwe babygadget. Een hele mooie kaart die de postbode, pakjesbezorger of visite op een vriendelijke manier vraagt aan te kloppen. Geen luidruchtige dingdong dus!

Als ouder kan het soms best lastig zijn als ineens de deurbel gaat. Soms kost het best wel moeite om je kleintje in slaap te krijgen, gaat ineens die verdraaide deurbel weer. Had je nou de bel maar uitgezet.

Als nieuwbakken ouders bestel je tegenwoordig wel steeds vaker en meer online, dus je wil het graag wel weten als je pakketje er is. Het is hartstikke fijn als je baby dan ongestoord kan blijven slapen, wanneer jouw pakketje wordt bezorgd. What's on mama's mind tipi Maar veel jonge baby’s schrikken wakker van het harde, plotselinge geluid van de deurbel. Heb je hem even niet in gebruik? Dan weet jouw kleintje er wellicht wel raad mee. Mijn zoontje hing hem aan zijn tipi. Ook daar moeten we nu aankloppen.

Eigen ervaring
4NaturalKids eigenaresse Arlette komt als babymassagedocente bij veel mensen thuis. Ze spreekt uit eigen ervaring dat ouders vaak de bel uitzetten en hangen een briefje op. Vanaf nu kan je door middel van deze kaart vragen aan te kloppen. Dat staat wel mooier dan een geschreven witte brief.

De kaart wordt geleverd met een heel mooie kralenhanger en zuignapje zodat je het kaartje gemakkelijk kan ophangen.

Consumentenadviesprijs: € 5,95
Kleur: grijs/roze en zwart/wit.
Materiaal: Gerecycled papier, kralen van duurzaam fsc hout en een klemmetje van rvs

What's on mama's mind 4 natural kidsOver 4NaturalKids
4NaturalKids bestaat sinds 2014 en is opgericht door Arlette Dijkstra. Met 4NaturalKids wil zij voorzien in de behoefte aan meer duurzame, biologische, eerlijke en toch ook hippe babyproducten.

Puur, orgineel en praktisch:
Puur: Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en andere natuurlijke materialen.
Origineel: Ieder exemplaar is uniek omdat de producten in een klein atelier met de hand gemaakt worden. Op deze manier heb je altijd een uniek, hip en stijlvol product in handen.
Praktisch: Bij 4NaturalKids wordt over ieder product nagedacht.

 

En een tip voor jou, klop ook aan als je zelf op kraamvisite gaat.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *