Arizona lanceert nieuwe smaak icetea Arizona Rooibos

Arizona neemt liefhebbers van ijsthee mee op reis naar de Cederberg in Zuid-Afrika. Hier groeit Rooibos, het ideale, natuurlijke ingrediënt voor een gezonde leefstijl en een subtiele smaaksensatie. De plant staat bekend door het hoge gehalte antioxidanten en de ongezoete kastanjeachtige smaak en fruitige noten. Heerlijke ijsthee die goed is voor je gezondheid. Wie wil dat nou niet?

arizona lanceert nieuwe ice tea

“Onderwijs is het krachtigste wapen waarmee je de wereld kunt veranderen”

Nelson Mandela

Naast de smaak en het lage caloriegehalte (20 kcal per 100ml), heeft deze nieuwe smaak van Arizona ijsthee een extra dimensie. Het merk zet zich voor de eerste keer in voor de stichting ‘Long Walk to Freedom’, die wordt beheerd door de kleindochters van Nelson Mandela. Van elk gekocht flesje Arizona Rooibos wordt een deel van de verkopen/opbrengsten aan de stichting gedoneerd.

De stichting is actief op het gebied van sociale gelijkheid en helpt kansarme kinderen in Zuid-Afrika door ze de nodige hulpmiddelen voor hun opleiding te geven. ‘Long Walk to Freedom’ zorgt voor mobiele bibliotheken met gratis toegang tot het internet, schoolboeken en stille ruimtes om te studeren. Op deze manier worden de leeromstandigheden van de kinderen bevorderd en hebben zij kans op een betere toekomst.

Met slechts vijf ingrediënten en zonder theïne en tannine, is Arizona Rooibos hét pure drankje van dit moment. De Arizonaflesjes zijn herkenbaar door de mooie, aansprekende ontwerpen op de verpakking. Dit flesje is een prachtig eerbetoon aan Zuid-Afrika en het verzamelen waard.

Bijzonder is dat het de eerste keer is, dat Arizona een initiatief lanceert dat smaak en sociaal engagement combineert.  Meer dan voldoende reden om Arizona Rooibos te koesteren.

arizona nieuwe ice tea

De geschiedenis van Arizona

Sinds de lancering in 1992 heeft de iconische pastelgroene fles met een Sakuratak steeds meer populariteit vergaard. Gemaakt van extracten van groene, witte of zwarte theebladeren, biedt Arizona thee een unieke smaak en originele aroma’s, zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

In de loop der tijd is Arizona uitgegroeid tot het toonaangevende merk van kant-en-klare ijsthee in de Verenigde Staten. Het wordt nog steeds geleid door oprichter Don Vultaggio en zijn zonen Wesley en Spencer. Arizona heeft zelfs een eigen merchandise store.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *