Adventskalender van de Gruffalo in reuze formaat

Tel af tot Kerstmis met 24 miniboekjes van de Gruffalo en zijn vrienden! Een reusachtige adventskalender van meer dan 50 cm groot vol met boekjes, dat moet het goed doen in de zak van Sinterklaas, de schoen of gewoon in de keuken. Aftellen tot kerst is een leuke manier om samen helemaal in de kerststemming te komen en hoe kan dat nou beter met de prachtige verhalen van de Gruffalo!

de gruffalo boeken adventskalender

Adventskalender van de Gruffalo

de gruffalo boeken adventskalender

Tel af tot Kerstmis met al je favoriete prentenboekfiguren van Julia Donaldson en Axel Scheffler. Deze feestelijke adventskalender bevat 24 miniboekjes, gebaseerd op de populaire prentenboeken De Gruffalo, Stap maar op mijn bezemsteel, De slak en de walvis en nog veel meer… Iedere dag van advent wordt een feestje met deze kleur-, teken, puzzel- en spelletjesboeken en de liedjes en versjes om samen van te genieten!

Elke dag start je de dag met een ander miniboekje, tot het kerstavond is. Kan jij je inhouden en niet alvast vooruit gluren? Het grote boek waarin de miniboekjes zitten is al een eye catcher op zich. Wat een mooi boek, ook leuk om nog lang na kerst te bewaren met alle miniboekjes. De boekjes gaan ook niet over kerst, dus altijd leuk om te lezen, niet alleen met kerst. Op de achterkant van deze adventskalender zie je welke miniboekjes er inzitten, maar je weet niet op welke dag je welk boekje mag uitpakken.

de gruffalo boeken adventskalender
  • leesboekjes
  • versjesbundel
  • kleurboekjes
  • tekenboekjes
  • doeboekjes
  • liedjesboekjes

De maat van de boekjes zijn 12 cm x 9,5 cm.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *