Raw bars en knapperige wafels

Een smakelijk persbericht, dat ik graag even met je deel. Ik mocht ze ook even proeven. Lijkt het jou wat? Misschien heb je het op Instagram gezien, maar ik heb ze zelf ook mogen proberen. De proteïne wafels waren echt een heel groot succes, die waren verrassend lekker.

De zomervakantie is alweer even voorbij. Dat betekent terug naar school, naar je werk en je dagelijkse routine en balans. Om jou daarbij te helpen neemt Lima je mee naar het Land van Lima: een reis waarin een natuurlijke balans in je dieet en de harmonie tussen jou, de natuur en de planeet centraal staan. Als voedzaam tussendoortje introduceert Lima twee nieuwe producten voor in je lunchbox: proteïnewafels op basis van kikkererwten en linzen, en raw bars in vier verrassende smaakcombinaties. Vol vezels, zonder toegevoegde suikers en honderd procent vegan.

raw bars

Welkom in het Land van Lima

Lima garandeert dat al haar producten honderd procent plantaardig zijn en richt zich op mensen die op zoek zijn naar harmonie in het leven en de manier waarop ze eten (een gezonde geest in een gezond lichaam). Mensen die nieuwsgierig zijn naar nieuwe soorten voeding en bereid zijn daarin te investeren. Lima helpt om deze harmonieuze manier van leven te vergemakkelijken, zonder met een vinger te wijzen. Zo leert Lima je op een lichte en speelse manier over onze planeet, de natuur en harmonie in jou en je omgeving.

Raw bars

Lima introduceert twee nieuwe tussendoortjes die helpen de balans terug te vinden in je dagelijkse routine. De nieuwe raw bars van Lima bevatten alleen fruit en noten, en niets anders. Dat maakt ze honderd procent vegan en puur, dus goed voor lichaam en geest. De raw bars komen in de smaken abrikoos & kaneel, cacao & pepermunt, goji (bessen) & hennep en mint & zoethout. De repen zijn glutenvrij en bestaan voor ruim zeventig procent uit puur fruit. Een bron van vezels, zonder toegevoegde suikers, dus heerlijk als tussendoortje.

Zelf ben ik niet zo fan van zulke raw bars als er pepermunt in zit, maar ze deden mij ook een beetje denken aan chocolade met mint. En dat vinden heel veel mensen natuurlijk erg lekker.

Proteïnewafels

Lima heeft twee nieuwe wafels ontwikkelt op basis van linzen en kikkererwten. De vierkante wafels zitten vol proteïnen en hebben een luchtige en knapperige structuur. Ze zijn de ideale snack en geven je de nodige energie als je een dipje hebt. De wafel op basis van linzen zit vol proteïnen en ijzer, en is verrijkt met boekweit en quinoa. De wafel van kikkererwten is verrijkt met linzen, maïs, quinoa en gierst, en is lichter dan een traditionele granenwafel. Bovendien bevat de wafel van kikkererwten geen zout.

De kinderen vonden deze ook heerlijk. Ik deed er bijvoorbeeld jam of avocado op. Smullen!

Nieuwe look

Lima introduceert een nieuw jasje voor haar vertrouwde producten. De nieuwe verpakkingen zijn gebaseerd op de eeuwenoude filosofie van Yin en Yang, waar alles draait om balans. In het Land van Lima staat de harmonie centraal tussen het vertrouwde dat wij koesteren en het onbekende dat we graag ontdekken. Dat betekent harmonie tussen natuurlijke voeding, een gezonde aarde, gastronomie, creativiteit en verrassende nieuwe en vertrouwde smaken.

Over Lima

Al zestig jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt het gebruik aan van gezonde voeding, geselecteerd op basis van de complementariteit van de ingrediënten. De producten zijn niet alleen biologisch, maar beantwoorden ook aan de voedingsprincipes van Lima. Lima heeft de filosofie dat we beter leven wanneer we dat doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten van Lima zijn allemaal plantaardig en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen, plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar klanten.

Overige informatie over de raw bars en wafels van Lima

Verkooppunten :
Lima is exclusief verkrijgbaar in de natuurvoedingswinkel

Verkoopadviesprijs:

  • Linzenwafels : € 2,59
  • Kikkererwtenwafels : € 2,59
  • Raw Bar Abrikoos Kaneel : € 2,04
  • Raw Bar Cacao Pepermunt : € 2,04
  • Raw Bar Hennep Goji : € 2,04
  • Raw Bar Zoethout Munt : € 2,04

Website : www.limafood.com (ook voor verkooppunten)

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Lima
Beoordeling
41star1star1star1stargray

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *