B.Nosy najaarscollectie 2019

Ben je bekend met het kinderkledingmerk B.Nosy? Ik laat je graag een leuke jongensoutfit en meisjesoutfit zien uit de B.Nosy najaarscollectie 2019.

B.Nosy, stoere kleding voor eigenwijze kids! 

Boys outfit najaarscollectie 2019

Uiteraard als eerste deze winterjas, die kon ik je niet onthouden. Het is zo’n gaaf spijkerjackje, gevoerd met een teddy vachtje

Denim jasje met teddy voering, in vintage blue is een geweldig jasje, met knopen. Het zijn trouwens geen drukknopen, die vraag kreeg ik. Ik zag dat de meisjes uitvoering van dit jasje een rits heeft. Dit is een perfecte tussenjas of jackje voor de Hollandse winters. Op Instagram kreeg ik een heleboel reacties op dit jasje, als het aan ons ligt wordt het best seller.

Verkoopprijs € 54,95
Vanaf maat 92.

B.Nosy winterjas spijkerjack gevoerd

Een winterjas ga je nu nog niet dragen, al is het momenteel ook niet echt heel zomers buiten. Dus het jasje wordt vooral geshowd aan de kapstok.

De rest van de outfit kan al prima gedragen worden. B.Nosy is zeer comfortabel, de comfy joggingbroek is dan ook ideaal op deze regenachtige dagen. En erg leuk met de baseball long sleeve (dit shirt met lange mouwen).

B.Nosy najaarscollectie 2019

Verkoopprijs broek: € 37,95
Verkoopprijs long sleeve: € 27,84
Vanaf maat 92

Girls outfit najaarscollectie 2019

B.Nosy najaarscollectie 2019

Voor degenen die blog al langer volgen is het wel bekend dat ik gek ben op knalkleurtjes. B.Nosy voldoet zeer zeker aan deze wensen. Zo ook met dit leuke outfitje, dat helemaal compleet is. Met kniekousen en haarband.

B.Nosy najaarscollectie 2019

Verkoopprijs jurkje pink panter: € 39,95
Verkoopprijs haarbandje: € 6,95
Verkoopprijs kniekousen pink panter: € 9,95
Vanaf maat 92 , kniekousen vanaf maat 23/26.

De kleding zit heerlijk comfortabel bij de kinderen, dus ze kunnen er fijn in spelen. Daarnaast valt het helemaal goed op maat.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
B.Nosy najaarscollectie 2019
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *