Bioscooptip: LIKE A BOSS

Ik bezocht zondag de nieuwe film: LIKE A BOSS in de bioscoop. Hoewel ik eerst nog twijfel omdat ik een paar minder positieve recensies heb gelezen, ben ik heel blij dat ik gewoon ben gegaan, want het was echt een leuke film. Samen met een vriendin bezochten we de film op zondagavond. Een bakpopcorn en een zak m&m’s tussen ons in en lekker even ontspannen bij de film. Terwijl onze kinderen thuis lagen te slapen en de mannen het fort bewaakten, hadden wij een meidenavondje met de film: Like a boss en dat was helemaal niet verkeerd!

like a boss

LIKE A BOSS

The beauty business is about to get ugly.

In de hilarische nieuwe comedy LIKE A BOSS lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf, genaamd naar henzelf Mia&Mel. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Ik vond er een heleboel heel grappige momenten bij zitten, waarbij ook flink gelachen wordt. Eén van die momenten is een ontzettend ranzige babycake ter ere van een babyshower.

We zijn het niet eens met de negatieve recensies. Uiteraard is het geen kaskraker zoals de nieuwe 007 gaat zijn, maar wij vonden het een erg geschikte film voor een meidenavond. Kortom, mocht je er nog tijd voor hebben, ga er dan zeker even heen met je bestie.

Bekijk hier de trailer op YouTube

Cast

Naast Salma Hayek, Tiffany Haddis en Rose Byrne, bestaat de cast van de film uit o.a. Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair en Karan Soni.

Van regisseur Miguel Arteta (The Good Girl, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day).

Bekijk een overzicht met andere leuke films voor jou of voor kinderen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *