De Flummels – filmtip voor de zomer

Heb je al kennis gemaakt met De schattige flummels? Het lijken een beetje donuts, maar het zijn vooral onhandige beestjes. Dit beloofd een film vol humor te worden. Sinds 7 juli in de bioscoop!

De Flummels

De Flummels: nu in de bioscoop

1835, de Galapagoseilanden. Ed en zijn zus Op zijn flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere flummels gaat helemaal mis. Ze belanden in een tijdsbloem en reizen door de tijd naar 2021. Daar ontdekken ze verkeerschaos, fastfood en het ergste van alles, dat flummels inmiddels uitgestorven zijn! Met hun nieuwe vrienden De Extinctables beginnen Bo en Ed aan een wilde reis door de geschiedenis. Kan het stuntelende duo de loop van de geschiedenis veranderen en zichzelf en hun soort redden? 

Nederlandse stemmencast: o.a. Birgit Schuurman, André Dongelmans, Bo Beljaars (Bokado) en Joost Bouhof (JoostSpeeltSpellen) 

Kijkwijzer: 6 jaar en ouder 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *