De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

Al sinds oktober draait De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis in de bioscoop. Wij gingen hem deze week bekijken, want Sinterklaas is in het land en de sfeer zit er helemaal in. Het is een muzikale familiefilm, met een beetje spanning, veel pieten, en Martien Meiland! Als je de weersvoorspellingen bekijkt voor de komende weken, dan zie ik veel regen, dus ideaal weer om naar de bioscoop te gaan. De Grote Sinterklaasfilm is absoluut de moeite waard om met je kinderen naartoe te gaan.

De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

de grote sinterklaasfilm

Een muzikale familiefilm: De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de speelgoedkluis. In dit nieuwe avontuur zien we Robert ten Brink (adviseur van Sinterklaas) en Martien Meiland (kasteelheer). In de film krijgt Hugo Hogepief (Chris Tates) de belangrijke taak om op de sleutelring, die toegang geeft tot de speelgoedkluis, te bewaren voor Sinterklaas (Robert ten Brink). Een grote ramp dreigt als de broers Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk) hier lucht van krijgen. Gelukkig schieten alle favoriete pietenkarakters: Party Piet Pablo (Okke Verberk), Marco Marsepein (Giovanni Caminita), Bennie Taaitaai (Joshua Albano), Kim Cadeau (Sara Robben), Paco Post (Wes Mutsaars), Willem Wortel (Stef de Reuver) en het nieuwste pietje, Chico Choco (Noah Huijgen), te hulp. Zal het ze lukken om de cadeautjes uit handen van de broers te houden?

“Ik hoop dat mijn dochters nog geloven na deze film. In hun vader bedoel ik dan, de slechterik. Apetrots ben ik dat ze me naast Sinterklaas zien schitteren.”

Jan Versteegh over zijn rol

“Erg leuk om een keer een slechterik te spelen. En dan ook nog als eeneiige tweelingbroer van Jan Versteegh. Dat wordt héél hard acteren voor mij. Haha!”

Richard Groendijk

Net als vorig jaar zit De Grote Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

Ik was uitgenodigd om de voorstelling te gaan bekijken. Ik heb dit met heel veel plezier gedaan met mijn kinderen. Een leuke film, met veel grappen, wat spanning, maar uiteindelijk natuurlijk een goede afloop.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *