Goedgemerkt naamstickers voor op je schoolspullen

Ik had daar niet bij stil gestaan toen ik voor het eerst naamstickers bestelde voor mijn kinderen op het kinderdagverblijf, dat ik nog steeds stickers aan het plakken was nu ze in groep 5 zijn. Al bijna 9 jaar plak ik stickers op de spullen van mijn kinderen. Kortom, hoe handig is het om meteen een extra groot pakket met naamstickers te bestellen.

Waar plak je naamstickers op?

Een goede vraag: Waar plak je naamstickers op? Nou…waar niet! Op het kinderdagverblijf kunnen je kinderen zelf nog niet aangeven of uberhaupt onthouden welke spullen van hen zijn. Je merkt de fopspeen, de reserve kleding, de winterjas. Zo maak je het de medewerkers van de opvang ook makkelijker om te herkennen van wie welke spullen zijn. In principe hebben ze daar vaak ook gelabelde haakjes voor de jassen en bakjes voor de reserve kleding en de speen, maar de spullen liggen natuurlijk niet altijd op hun plek. Als je kinderen gaan sporten, zoals in ons geval bij tennis, dan hebben ze sportattributen, zoals een tennisracket. In ons geval kunnen de kinderen bij hun les een tennisracket mee bestellen, daardoor heeft iedereen hetzelfde tennisracket. Niet iedereen gaat op dezelfde manier met zijn tennisracket om, dus je wilt graag je eigen racket herkennen…hoppa: naamsticker. Vervolgens is er nog iets als bijvoorbeeld schoolkamp. In groep 4 gaan de kinderen hier voor het eerst een nachtje op kamp. Iedereen neemt zijn Decathlon slaapmatje en slaapzak mee. Kortom, welke is van mij? Die met jouw naamsticker er op…Dopper mee om water uit te drinken? ” Van wie is deze blauwe dopper?” , gaan 10 vingers de lucht in. Oh, oke, naamsticker er op, de volgende keer.

Goedgemerkt naamstickers

naamstickers goedgemerkt

Nu was ik toch al wel door mijn naamstickers heen, na 9 jaar. Dus ik bestelde een schoolpakket XXL met nieuwe naamstickers. Bij Goedgemerkt vind je allerlei labels. De populairste producten in hun webshop zijn:

 • Naamstickers
 • Strijklabels
 • Kledingstickers
 • Naambandjes
 • Broodtrommel met naam

Onder het kopje Combivoordeel op de website kun je handige samengestelde combipakketten kiezen. Hier vind je mijn favoriet: Schoolpakket XXL. Omdat ik twee kinderen heb bestel ik 1 pakket voor twee kinderen. Door de ene sticker met de ene naam en de andere sticket met de andere naam te bestellen. Je kan namelijk zelf per label de naam op geven.

Het Schoolpakket XXL

Het Schoolpakket XXL is erg handig als jouw kindjes voor het eerst naar school gaan. Bestel dit pakket, en je hebt in één keer alles in huis om jouw kindjes schoolspullen te merken. De zelfklevende naamlabels zijn perfect voor het labelen van uw waterflessen, lunchboxen en schrijf materialen – magnetron- en vaatwasmachinebestendig. De kleine schoenlabelbeschermers beschermen de labels tegen vlekken of vervagingen door zweet of wrijving.

Dit voordeel pakket bevat:

 • 24 Kleine Naamlabels – In één kleur. Kies je kleur, je lettertype, je icoontje en je eigen tekst. Vaatwasser- & magnetronveilig. Labelgrootte: 4,3 x 1,7 cm
 • 18 Kleine Schoen Label beschermers – Transparante Schoenlabels om over je naamsticker te plakken. Genoeg voor 9 paar schoenen of laarzen. Deze Schoenlabels zijn niet gepersonaliseerd. Ze beschermen je naamstickers tegen wrijving en vocht.
 • 20 Mini Naamstickers – beschikbaar met gekleurde achtergrond en witte tekst, transparant met gekleurde tekst en wit met gekleurde tekst. Vaatwasser- & magnetronveilig. Labelformaat: 3,8 x 0,6 cm.
 • 30 Strijklabels – Kies je kleur, je lettertype, je GoedgeMERKje en je eigen tekst. Kriebelen niet, katoen kwaliteit en weer te verwijderen bij het doorgeven van kleding. Wasmachine- & drogerveilig. Label grootte: 5 x 1,4 cm. (lees onze strijkinstructies)
 • 18 Plakgemak Labels – Er is voldoende ruimte voor 2 regels tekst en een merkje. Breng het label rechtstreeks op het kledinglabel aan – wasmachine en droger veilig.
 • 1 Tassenhanger – Gepersonaliseerde tassenhanger naar keuze. Kies uit de leukste designs! Inclusief clipje en kettinkje om de tassenhanger te kunnen bevestigen.

Winactie Goedgemerkt

Win: Schoolpakket XXL
Wanneer: 18 t/m 25 november
Hoe: Laat weten wat jouw kind al eens kwijt is geraakt (als dit het geval is). Lees de disclaimer voor de voorwaarden winacties

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

37 gedachten over “Goedgemerkt naamstickers voor op je schoolspullen

 • 26 november 2022 om 15:48
  Permalink

  Mijn kleindochter was haar knuffel vergeten. in alle staten natuurlijk, was niet te houden, moest mee naar huis zoeken, ze heeft de hele dag gezocht en ging echt niet naar schooltje, onder geen beding, knuffel is nog steeds weg trouwens maar ze is er allang overheen uiteraard

  Beantwoorden
 • 25 november 2022 om 03:47
  Permalink

  Och jeetje, mijn kind is een beetje dromerig en vergeet nog wel eens wat… van het kleine vorkje uit de broodtrommel, tot de broodtrommel zelf maar ook zijn vesten en handschoenen/sjaals en mutsen zijn we helaas regelmatig kwijt… De labels zouden goed van pas komen om deze spullen vaker en sneller terug te vinden/krijgen denk ik 🙂

  Beantwoorden
 • 24 november 2022 om 18:09
  Permalink

  Bekers, handschoenen, knuffels…. de stickers zouden goed van pas komen!

  Beantwoorden
 • 24 november 2022 om 16:03
  Permalink

  Mijn dochter is regelmatig haar sjaal kwijt op de opvang.
  Deze handige naamstickers zullen erg goed van pas komen.

  Beantwoorden
  • 24 november 2022 om 19:17
   Permalink

   Onze zoon is in staat om alles kwijt te raken. Jas, schoenen (Ja echt!!) , sokken, handschoenen, gymtas, fiets. Hij kan er niets aan doen, maar lastig is het wel. Ook jammer dat we steeds nieuwe spullen moeten aanschaffen. Dit pakket zouden we volop gebruiken om te zorgen dat we de verloren spullen weer terug zouden kunnen krijgen.
   Wat fijn trouwens dat de strijklabels niet kriebelen, daar is onze zoon erg gevoelig voor namelijk.

   Beantwoorden
 • 24 november 2022 om 11:17
  Permalink

  Superhandig, hier geregeld de regenlaarzen kwijt. Zoveel kindjes met dezelfde dan is het echt goed naar de maat kijken 😉

  Beantwoorden
 • 24 november 2022 om 10:55
  Permalink

  Ons dochter is vaak wat kwijt of vergeet dingen mee te nemen.
  Vorige week waren het haar gymschoenen die nog mooi in de gymzaal stonden.Dit zou toch wel het ideale pakket voor haar zijn.

  Beantwoorden
 • 23 november 2022 om 22:52
  Permalink

  De koekendoosjes durven wel eens vergeten te worden en dan is een naamsticker altijd handig!!

  Beantwoorden
 • 23 november 2022 om 19:55
  Permalink

  Gisteren nog zijn fluo vest. Heeft ondertussen wel een nieuwe gekregen op school.

  Beantwoorden
 • 23 november 2022 om 12:21
  Permalink

  Gelukkig tot nu nog geen belangrijke dingen kwijtgeraakt. Soms tijdelijk, maar omdat we altijd labels gebruikten vonden we ze eigenlijk altijd terug. Nu zijn we recent van Australië naar Nederland verhuisd en op alle labels staat nog ons Australische telefoonnummer, dus nieuwe labels zouden superfijn zijn!

  Beantwoorden
 • 21 november 2022 om 14:56
  Permalink

  Dit is handig! Ik baalde heel erg toen wij er op het vliegveld achter kwamen dat de nieuwe jas die ons zoontje van mijn tante gekregen had, nog in het vliegtuig lag. En we mochten niet terug om het te pakken! Tegenwoordig over stickers op!

  Beantwoorden
 • 20 november 2022 om 21:15
  Permalink

  De laatste keer zijn sleutels. Of naamlabels daarvoor helpen? Ik hoop het.

  Beantwoorden
 • 20 november 2022 om 11:21
  Permalink

  Laat ik het beperken tot wat ze nu kwijt is, namelijk haar tas met gymkleding. Er is iedere week wel een speurtocht naar spullen die “kwijt” zijn.

  Beantwoorden
  • 20 november 2022 om 18:08
   Permalink

   graag doe ik mee aan deze wedstrijd. Bedankt voor de mooie prijzen

   Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 20:41
  Permalink

  Doe graag mee, hier in huis zijn ze geregeld wat kwijt. Een drinkfles maar ook kledingstukken. 1 zoon is een jas kwijt geraakt. Je zou zeggen dat die wel weer terecht komt maar helaas.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 20:25
  Permalink

  Tja, wat niet zou je beter kunnen vragen. Mam, waar zijn mijn gymspullen, mam waar zijn mijn sleutels, maaaaaaam waar is mijn telefoon….Gelukkig hebben we die altijd weer snel gevonden maar haar voetbalschoenen die ze liet staan zijn helaas nooit teruggekomen.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 19:16
  Permalink

  OP alles wat mee gaat met activiteiten, dan weten van wie wat is

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 16:40
  Permalink

  Zo handig, mijn kleindochter gaat binnenkort naar de basisschool. Komt dus zeker van pas.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 15:43
  Permalink

  Deze week was mijn dochter 1 sportschoen kwijt. En laatst kwam na een half jaar een tas tevoorschijn die nog in haar oude klas las. Als we verder terug gaan komen we tot een hele lijst. Dus die stickers en labels zijn erg gewild hier in huis.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 14:49
  Permalink

  Loot graag, ee moet nogal eens gezocht worden naar lunchtrommel

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 14:16
  Permalink

  Ik kijk met belangstelling uit naar dit schoolpakket en hoop dat de kleinkinderen dan niets meer kwijtraken en beter opletten

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 14:02
  Permalink

  De helft van een paar handschoenen……….en dat meerdere keren.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 13:51
  Permalink

  Mijn kleinkinderen raken nogal eens wat kwijt.
  Daarom zal mijn dochter heel blij zijn met dit XXL Schoolpakket.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

  Beantwoorden
 • 19 november 2022 om 13:44
  Permalink

  Mijn dochters raken regelmatig dingen kwijt, van een handdoek na de gymles tot een sjaal die weken later om een boom geknoopt wordt teruggevonden 🙂
  Verder komt het vaak weer goed terecht, als er maar een naam op staat 😀
  Dus ik maak heel graag kans op dit mooie pakket!

  Beantwoorden
 • 18 november 2022 om 18:07
  Permalink

  Leuk! Met 3 kinderen is de kans dat iets kwijt raakt wel groot 🙈

  Beantwoorden
 • 18 november 2022 om 17:25
  Permalink

  Graag deelnemen aan deze wedstrijd. lijkt me leuk

  Beantwoorden
 • 18 november 2022 om 14:04
  Permalink

  Dat lijkt me wel handig voor school, de BSO en de sport. Ik loot graag mee. Mijn dochter is laatst nog een drinkbeker kwijtgeraakt.

  Beantwoorden
   • 19 november 2022 om 13:58
    Permalink

    Ik doe graag mee. Met een zoontje die net gestart is op de peuterspeelzaal en van daaruit nog doorgaat naar de basisschool zullen we nog heel wat naametiketjes moeten plannen. Deze handige prijs zou dan ook goed uitkomen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *