DIY Moederdagboekje van Snip Snap Papier

Gabie van Snip Snap Papier maakte een aantal DIY knutsels voor Mama’s Mind. De derde Do it yourself (DIY) van Gabie is een feit. Gabie maakte een aantal leuke Do it yourself knutselwerken voor Moederdag afgelopen weken. Laat je inspireren. En het leuke is, je krijgt er free printables bij. Vandaag is het een Moederdagboekje, uitgevoerd in drie mooie varianten.

Moederdagboekje

Snip Snap Papier moederdagboekje uitlegWat heb je nodig om een Moederdagboekje van Snip Snap Papier te maken?

  • De uitleg van Snip Snap Papier
  • De templates
  • Stiften/potloden/verf
  • Eventuele versieringen
  • Pritstift (of kinderlijm)
  • Kaarten 15×15 cm (action)
  • Nietmachine
  • Schaar

Hoe maak  je het Moederdagboekje?

Leg 3 kaarten van 15×15 cm in elkaar. Niet ze vast al een boekje met twee nietjes in het midden. Vul alle templates in (de uitleg staat erbij). Teken in de lijsten en schrijf op de bladzijden met tekst. Knip ze daarna uit en plak ze op de volgorde zoals ze in de template staan, op je boekje.

Snip Snap Papier moederdagboekje uitlegTip: Dit is de foto met uitleg

We hebben het boekje in zwart-wit gemaakt, zodat je zelf kleur kan toevoegen. Hier vind je de uitleg en de templates van het Snip Snap Papier moederdagboekje uitleg.

En klaar is je cadeau.

Moederdag DIY Knutsels

Bekijk hier de Moederdag cactus en de DIY Moederdag Handletterkaarten van Snip Snap Papier.

Gabie Bakker is een multitaskende mama van 2 jongens en eigenaresse van webshop SnipSnap. Op haar site vind je regelmatig leuke DIY’s en printables. Daarnaast maakt ze ook hippe baby (en prematuren) kleding en accessoires, en papier illustraties. Je vind haar ook op Facebook: Snipsnappapier en Instagram: Snipsnappapier.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *