Dutch Dream Denim collectie spijkerbroek voor kinderen

Ik maakte vorig jaar kennis met het merk Dutch Dream Denim. In Nijmegen centrum zit een heel leuke kinderwinkel: Gaev junior store welke het merk verkoopt. Deze winkel is echt een aanrader mocht je een keer in Nijmegen gaan shoppen.

Dutch Dream Denim collectie

Mijn zoontje draagt vrijwel altijd spijkerbroeken. We vinden een mooi slank model bij hem het mooist staan en dat is nog niet altijd makkelijk vinden. Onze kleuter heeft qua lengte makkelijk maat 116 nodig, maar in de breedte zou maat 104 beter schikken als het heel veel merken betreft. Dutch Dream Denim heeft echter heel mooie slim fit modellen en skinny fit modellen.

De Skinny fit van de foto hieronder zit hem als gegoten!

Dutch dream denim skinny fit

Een mooie pasvorm is fijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kind er natuurlijk fijn in kan bewegen en spelen. Kinderen houden van ravotten en vies worden, maar het is vervelend als je spijkerbroek dan meteen kapot gaat.

Dutch Dream Denim skinny fit

Jogjeans

Dutch Dream Denim heef een oplossing voor beweeglijke kinderen (alle kinderen dus) : jogjeans. Dit heeft alle uiterlijke schijn van een spijkerbroek, maar het zit als een joggingbroek en heeft dubbele knieën. Een broek valt dus niet zomaar kapot. Precies wat voor onze kinderen. Want, mijn dochtertje kan er ook wat van. Die doet lekker mee met de jongens en springt ook van elk muurtje dat ze tegenkomt.

Voor haar hebben we een heel tof zwart spijkerbroekje met witte verfspatten. Dat staat heel stoer met haar stoere biker boots. De broeken zitten zeer comfortabel bij ze en het zijn heel mooie modellen.

Dutch dream denim jog jeans

Ook mega stoer met haar toffe bontjasje.

Dutch dream denim jog jeans

Filosofie Dutch Dream Denim

Bij het merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘ spelende kind ’ centraal. Hierdoor is het idee ontstaan van de ‘ dubbele knieën ’. Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? geen probleem; door de ‘ dubbele knieën ’ kan de broek twee keer zo lang mee! De ontwerpster van DUTCH DREAM DENIM is zelf een moeder van twee opgroeiende kinderen. Daardoor begrijpt ze de behoefte van het kind (lekker kunnen spelen) en de behoefte van de moeder (broeken kopen die niet zo snel kapot gaan). De kapotte knie wordt een deel van de style en de broek kan nog steeds gedragen worden.

In de ontwerpfase is verder rekening gehouden met details, pasvorm en een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Ook haar passie voor mode speelt een grote rol. In de collectie zitten slim fit en regular fit modellen. Veel daarvan zijn voorzien van dubbele knieën.

COOL KIDS ONLY Dutch Dream Denim

De slogan ‘ COOL KIDS ONLY ‘ gaat niet alleen over kinderen die er COOL uitzien of goed zijn in bijvoorbeeld een sport. Het kunnen ook kinderen zijn die een beperking hebben (zoals gebonden aan een rolstoel- of dyslectisch zijn), maar desondanks er alles voor over hebben om op school/sport mee te kunnen doen net als ieder ander kind. Het gaat ook om kinderen met doorzettingsvermogen en kinderen die niet opgeven. Daarom is DUTCH DREAM DENIM op zoek naar kinderen met verhalen. Kinderen die het gezicht van onze nieuwe collectie in onze landelijke campagne kunnen worden.

Dutch Dream Denim met lief jas en shoesme boots

Gaev junior store vind je in de Houtstraat in Nijmegen. Voor overige verkooppunten kijk je hier de store finder.

Jongens outfit:

jeans: Skinny Fit Dutch Dream Denim
Schoenen: Stoere Jongens Boots, Shoesme
Jas: Lief! lifestyle winterjas

Meisjes outfit:

jeans: Jog jeans Dutch Dream Denim
Schoenen: Meisjes bikerboots Shoesme
Shirt: Tumble ‘n Dry
Jasje: Quapi panter fur fake winterjasje

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Dutch Dream Denim
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *