Een outfit om Sinterklaas te ontvangen

Shoptips van Maaike voor de koude Sinterklaasperiode. Op zaterdag 18 november meert Sinterklaas weer aan met zijn stoomboot aan de diverse kades die ons landje rijk is. Ga jij Sinterklaas binnenhalen met jouw kinderen? Kleed ze warm aan!

Ja, daar zijn we weer. Er staan weer twee superleuke outfits voor je klaar! Helemaal klaar om de sint te verwelkomen.

Lekker warm met een sweater

Voor de stoere boys gaan we deze keer helemaal NUTS met deze toffe sweater van Tapete. Hier mag je echt wel in gezien worden! Trek er een heerlijke sweatbroek onder van Little Label, wanneer je de Sint gaat binnenhalen op zijn grote stoomboot, want het kan koud zijn deze dagen. Deze fijne dikke sweatbroek kan goed tegen een stootje, dat is fijn, want zo kan je er goed in ravotten en buitenspelen.

Sinterklaas outfit kabouter kinderkleding

Matching shoes en rugzakje

Een paar lekkere warme booties van het merk Shoesme matchen helemaal perfect bij dit leuke outfitje en zitten ook lekker warm. En als we naar school gaan dan kun je dit vrolijke rugtasje met lunchboxje meenemen, daar passen de pepernoten wel in.

Stipjes, welke mama is daar nu niet gek op!

Dit geweldige rokje van Tapete is dan ook een echte musthave in de kledingkast van jouw meisje. Met de aankomende winterdagen draag je er een warme maillot onder met een lekker gek printje. Een warme sweater met deze leuke Eskimo en de outfit is bijna Sinterklaasproof. Helaas kan het ook nog al eens regenen hier in ons koude kikkerlandje en is een paraplu geen overbodige luxe. Met deze paraplu in de vorm van een aardbei is het wat minder erg om door de regen heen te wandelen. Een leuk vrolijk armbandje om het geheel af te maken.

Sinterklaasoutfit kabouterkinderkleding

En dan natuurlijk nog een paar stoere boots van Shoesme eronder en de kleine dame kan op pad.

Maak er een leuke sinterklaas van. En houd de blog in de gaten voor leuke kortingen bij Kabouter Kinderkleding dit weekend.

Maaike heeft haar eigen webshop Kabouter Kinderkleding, regelmatig schrijft ze op What’s on mama’s mind een blog met een leuke outfit, voor zowel jongens als meisjes toont ze de leukste kinderkleding.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Een outfit om Sinterklaas te ontvangen

    Els

    (15 november 2017 - 14:25)

    Dat rugzakje, echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *