Eet smakelijk, lieve Bobbi

De kinderboeken van Bobbi kwam ik voor het eerst tegen bij mijn broer. Zij lazen ze graag voor aan hun kinderen. Inmiddels heb ik zelf meerdere Bobbi boekjes, waaruit we graag voor lezen. Ze zijn heel geschikt voor jonge kinderen, maar ook heel leuk om te lezen voor startende lezers.

eet smakelijk bobbi

Eet smakelijk, lieve Bobbi

Boodschappen doen, koken en samen aan tafel gaan om te eten: het is een dagelijks ritueel voor veel peuters en kleuters. Ze zullen daarom smullen van het leuke en herkenbare nieuwe Bobbi-boek Eet smakelijk, lieve Bobbi, dat in februari verschijnt bij uitgeverij Kluitman.

In Eet smakelijk, lieve Bobbi gaat Bobbi samen met zijn moeder naar de winkel, helpt hij mee in de keuken en dekt hij zelf de tafel. Als het eten op tafel komt, vindt hij niet alles even lekker. Tja… wat doe je dan?

Bobbi is een populaire serie boeken voor kinderen vanaf 2 jaar. De lieve verhaaltjes zijn op rijm geschreven. Monica Maas is zowel de auteur als de illustrator van Eet smakelijk, lieve Bobbi

Eet smakelijk, lieve Bobbi l Serie Bobbi l 32 pagina’s l verschijnt in februari l tekst en illustraties: Monica Maas l € 7,99 l isbn 978 90 206 8445 2

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *