Elektrische auto’s voor kinderen

Op zoek naar een perfect Sinterklaascadeau voor jouw kinderen? Wat dacht je van een Elektrische auto voor kinderen? Sinterklaas zou zijn paard ook in de stal laten voor zo’n scheurmonster. Je hebt ze misschien weleens zien rijden in de woonwijk, maar natuurlijk willen je kinderen er het liefst zelf in rondrijden.

Elektrische kinderauto’s

Een elektrische auto voor kinderen bevat een accu en zo kan de auto zelfstandig rijden. Er zijn diverse top automerken te verkrijgen op de website van Auto’s voor kinderen een Audi, BMW of Mercedes, bijvoorbeeld. Zo kan jouw kind in dezelfde auto als papa of mama rijden, of juist in die auto waar papa of mama ook wel in zou willen rijden. Toch nog een Ferrari voor de deur. En of je nou een roze wilt of een zwarte, er is genoeg keus.

Roze mercedes autosvoorkinderen.nl

Het leuke aan een Kinder accu auto is, dat het voor een kind net lijkt alsof hij in een echte auto rijdt. Hij is met een afstandsbediening bestuurbaar, maar vanaf ongeveer 3 jaar kan een kindje de auto ook makkelijk zelf bedienen. De meeste auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot ongeveer 6 a 7 jaar. Met een maximaal gewicht van 30 kg.
De auto bevat een echt gaspedaal, stuur met een toeter en ook kan je de koplampen bedienen. Kijk je wel goed in de spiegels als je wegrijdt? Het is net echt.
Op het stuur zitten knopjes om melodietjes te luisteren, maar net als in een echte auto kun je ook naar muziek luisteren via de MP3-speler. Bij een stoere Ferrari slaan de deuren naar boven open, zitten er LED lampen in en kan de auto gave motorgeluiden maken.

Ferrari autovoorkinderen.nl

Is een elektrische kinderauto veilig?

Er zitten gordels in voor de veiligheid van je kleintje. De snelheid is maximaal 5 km per uur, zo kun je je kindje mooi te voet bijhouden. Je kindje drukt het gaspedaal in, maar zodra hij of zij zijn voet los laat van het pedaal remt de auto af. Met de afstandsbediening kan je de autosnelheid ook zelf in de hand houden. Uiteraard is het belangrijk dat je altijd de kinderen in de gaten houdt als ze met de auto op pad gaan. Ze zijn vrij laag bij de grond, vooral in de Ferrari en daardoor kunnen echte auto’s ze over het hoofd zien, net als bij fietsende kinderen.

Gepersonaliseerd kenteken gratis bij elektrische kinderauto

Wil je de naam van jouw kind op het kenteken? Dat kan, tot maximaal 15 karakters. Bij bestellingen uit Nederland doen ze er een geel Nederlands kenteken bij en voor bestellingen uit België doen een wit kentekensticker.

Elektrische kinderauto politie

Oplaadbare accu meegeleverd

Als je een kinderauto koopt bij Auto’s voor kinderen dan worden bij elektrische kinderauto’s standaard een extra sterke oplaadbare accu geleverd. Dat is een accu die langer meegaat en de accuauto van meer kracht voorziet en de benodigde oplader daarvan. Uiteraard komt er ook een duidelijke handleiding mee, om de auto snel zelf te kunnen monteren. Die vind je overigens ook weer eenvoudig online.

Een afstandsbediening verbinden met elektrische auto?

Als je kind nog te klein is om zelf de auto te besturen, of jij wilt dat sowieso doen, dan gebruik je een afstandsbediening. Deze moet je verbinden met de elektrische auto. Om te zien hoe dat werkt bekijk je de instructievideo’s op hun website.

Cover elektrische kinderauto beschermhoes

De auto beschermen tegen zon en regen

Je ontvangt bij autovoorkinderen.nl, bij bestelling van een kinderauto, een gratis waterdichte PVC beschermhoes, deze biedt bescherming tegen UV straling en andere weersinvloeden. De hoes is blauw van kleur en is voorzien van een krasvrije binnenhoes met daar tussenin een dun filter van ademende stof. Zo beschadigt u uw auto of motor niet. De hoes is eenvoudig te plaatsen en blijft goed op zijn plaats zitten door het elastiek in de dubbelgestikte voor- en achterzoom.

Motors, ponycycle, skelters en meer

Er is nog veel meer te verkrijgen bij deze leuke webshop. Dus ben je meer van motorrijden of paardrijden, dan kun je ook je lol op op deze leuke website http://www.autovoorkinderen.nl.

 

 

 

 

What's on mama's mind samenwerking

 

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
autovoorkinderen.nl Elektrische kinderauto
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

1 reactie op “Elektrische auto’s voor kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *