Download gratis de Little Tikes party kit voor het leukste speelplezier thuis

Doe mee aan de grootste virtuele play date ooit! Download gratis de Little Tikes Party Kit.

16 mei 2020 is wederom het jaarlijkse Little Tikes Play Big evenement. Normaliter georganiseerd met de favoriete activiteiten voor kinderen buitenshuis. Sport, games maar vooral heel veel lol. Door de recente omstandigheden doet Little Tikes het dit jaar iets anders.

Little Tikes playdate

Little Tikes Party Kit

Op zaterdag 16 mei kan iedereen meedoen aan de grootste virtuele play date ooit. Gewoon vanuit je eigen huis! Little Tikes heeft de leukste spelletjes online gezet om samen met je kinderen thuis te kunnen spelen. Deze kun je gratis downloaden. Van kleurplaten kleuren tot aan het organiseren van een speurtocht in je eigen huis.

Doe mee en win met Little Tikes

Met #LittleTikesPlayBig kun je online jouw feestje delen en daarbij kans maken op mooie prijzen van Little Tikes.

De gratis party kit kun je hier downloaden.

Film en/of fotografeer jouw eigen Play Big huis party, maak gebruik van de hashtag #LittleTikesPlayBig en deel jouw feestje op Instagram. Zo maak je automatisch kans op de leukste prijzen van Little Tikes.

Little Tikes in onze achtertuin

little tikes watertafel

Voor wie de blog of mijn instagram volgt weet dat we deze zomer gaan verhuizen. Dus zijn we druk bezig met de plannen voor het inrichten van het nieuwe huis, maar natuurlijk ook met de tuin. Als het aan onze twee kleuters ligt, dan graven we een zwembad of nog mooier een zwemvijver in de achtertuin. Grootse plannen dus, maar het laat ook wel weer merken hoe gek kids op water zijn. We houden het voorlopig nog even beschaafd, maar wel met water. Met de Little Tikes watertafel kunnen ze lekker kliederen met water, zonder dat ik als lifeguard er naast hoef te staan. Het leuke van de tafel is, dat je er als je wilt de tuinslang op kan aansluiten. Dan kan je de waterpistooltjes gebruiken. Ook lekker, dat je die tuinslang dus er af kunt halen, wanneer je even geen zin hebt in waterpistooltjes als je ligt te zonebaden, haha. Al vind ik een beetje verkoeling vaak niet verkeerd. Heb je het weerbericht al gezien voor komende week? Dat wordt spetteren!

Little Tikes voor kids

Little tikes cozy coupe

Je kent wellicht de leuke autootjes van de foto hierboven van Little Tikes, mijn kinderen zijn ze ontgroeid, dat vinden ze zelf wel jammer, haha. Maar we hebben in de tuin ook een leuke wipkip. Deze blauwe wip walvis. Ook een succes. Kun je zowel alleen als met zijn tweeën op wippen. De wip is heel licht en kan je dus makkelijk opbergen of verplaatsen, daarnaast neemt het niet veel ruimte in. Mijn kinderen willen nu het liefst nog een speelhuisje met glijbaan (die in het zwembad uit komt). Dat speelhuisje en de glijbaan, vind ik een prima idee.

Lees ook:

Little Tikes met Jantje Beton sterk voor buitenspeelplezier

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *