Extra grote verjaardagskaart Greetz

Bij een verjaardag hoort een verjaardagskaart, vooral nu. De komende tijd zullen de verjaardagsfeestjes weer heel sober zijn. Weinig bezoek en geen etentjes of borrels. Extra leuk om een kaart te sturen, want voor een jarige job of jet is een verjaardag wel een stuk minder gezellig zo. Vooral voor kleine kinderen lastig om te begrijpen dat er maar zo weinig bezoek is. Bij Greetz kan je een extra grote verjaardagskaart laten bezorgen, dat maakt het ontvangen van kaartjes nog leuker. Dat mochten we uitproberen van Greetz!

Verjaardagstaart Greetz

Dit upgraden van je kaart naar extra grote verjaardagskaart is supereenvoudig te doen. Je selecteert gewoon een verjaardagskaart uit de vele mogelijkheden op de website van Greetz, of je upload een foto en maakt zelf een kaart en na het bewerken kan je het formaat selecteren Zo maak je een grote verjaardagskaart.

Donuts kids

Wij hebben een jarige deze herfstvakantie, dus wij gaan ook een bijzondere verjaardag tegemoet. Het is onze eerste coronaverjaardag binnen ons gezin, want we zijn allemaal in de herfst en winter jarig.

Wat ik nog leuker vind dan het sturen van een kaart is het sturen van wat lekkers of een cadeautje. Dit jaar ga ik voor brievenbus donuts. Wat helemaal een leuk idee is, vind ik zelf dan, ik laat ze op ons vakantieadres bezorgen deze herfstvakantie. Ik ben benieuwd of mijn dochtertje verrast zal zijn met de kleurrijke kids donuts.

donuts greetz

Bekijk ook het overzicht met de leukste cadeautips voor de feestmaand

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *