De beste twinning badjas voor moeder en dochter

Een badjas is echt heerlijk voor deze koude periode en de naderende wintermaanden. De kindjes lekker in de badjas voor de tv op zaterdagochtend en jijzelf nog even wat tijd voor jezelf. Dat klinkt als een fijn vooruitzicht toch?

Ik kwam de tofste twinning badjas voor moeder en dochter tegen en die wilde ik graag delen met jullie. Superzacht en met een handige rits, dus ze waaien niet zomaar open. Omdat het er nu eenmaal de tijd van het jaar voor is is een badjas ook een super sinterklaascadeau. Al kan een badjas natuurlijk altijd, zoals voor zwemles is een badjas voor kinderen perfect.

badjasje

Twinning badjas

Twinnen met je kind is super populair onder jonge moeders. Jinderen zijn er gek op en veel moeders hebben wel een matching outfit met hun dochter. Is het niet?

badjas twinning moeder dochter

Deze twinning badjas voor moeder en dochter is echt supercute en superzacht. Lichtgrijs met een wit fake bontkraagje en balletjes aan de riem. Op de badjas vind je allemaal teckels. Ik was meteen verkocht toen ik ze zag. Jammer dat ik er geen sloffen bij kon vinden die exact matchen.

badjas twinning moeder dochter

Zwemles

Een badjas is niet alleen handig om lekker warm naar beneden te gaan in het weekend of na het uit bad stappen van de kids. De badjas is ook een uitkomst voor zwemles. Die rillende kleine kindjes langs de rand van het bad als het uur om is, dat vind ik altijd zo zielig. Je kunt ze maar beter meteen warm onderbrengen in een badjasje, dat is de fijnste oplossing. Ook met de nieuwe Coronamaatregelen waarbij door zwembaden gevraagd wordt of kinderen alvast in hun zwemkleding naar de zwemles kunnen komen, zodat er zo min mogelijk gebruik gemaakt hoeft te worden van de kleedkamers. Badpak of zwembroek aan en een badjas om, lekker makkelijk en toch lekker warm.

De leukste badjasjes

badjas twinning moeder dochter

Badjassen hoeven niet saai te zijn. Je kunt ze personaliseren met een naam er op in een kleur naar keuze. Of je kiest voor een bepaald thema, zoals deze piraten badjas. De kinderbadjasjes en twinning badjas die je hier ziet zocht ik uit op Badjas Paradijs.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *