Een huishouden met kinderen; budget shoppen met folderaanbiedingen

Er komen weer dure maanden aan, vooral wanneer je kinderen hebt. Uiteraard moet er weer warme kleding geshopt worden uit de najaarscollecties, maar ook komen er natuurlijk weer veel verlanglijstjes aan voor Sinterklaas en Kerst en wellicht ook nog wel wat verjaardagen. Een tip die ik voor jullie kreeg is om te gaan shoppen vanuit folderaanbiedingen.

Folderaanbiedingen zijn de ideale manier om budget te shoppen. Je bekijkt van te voren waar producten in de aanbieding zijn en tegenwoordig kan je ook op heel veel plekken online bestellen!

Folderaanbiedingen

Voorheen kreeg je waarschijnlijk altijd de folders in je brievenbus, wellicht krijg je ze nog steeds. Maar, veel van jullie zullen ze inmiddels al digitaal kennen, want al die folder op je mat gaan vaak direct bij het oud papier. Alleen nu kan het best wel zijn dat je aanbiedingen misloopt. Ondanks dat je geen folders meer op de mat hoeft te ontvangen, kan je gewoon nog op de hoogte blijven van de aanbiedingen, dankzij de digitale folders. Ideaal dus als je wilt zien waar je op moment het voordeligst winkelt.

boodschappen

Boodschappen in de aanbieding

Als je een beetje de tijd neemt, dan kun je gauw ontdekken waar welke producten in de aanbieding zijn. Vaak heb je wel verschillende supermarkten op fietsafstand in jouw omgeving. Online bekijk je de folders, zo zie je online de Coop folder volgende week of wellicht de Plus folder voor je boodschappen, heel handig om te zien waar de luiers of het wasmiddel in de aanbieding is. Of je bekijkt waar je het Sinterklaasspeelgoed goedkoop shopt deze maand. Dat is natuurlijk ook zeer welkom, want het is een dure tijd zo met alle Sinterklaascadeaus. Maar, je ziet heel vaak aanbiedingen bij bijvoorbeeld Kruidvat met LEGO, Play-Doh, My Little Pony, L.O.L. Surprise en meer van deze producten. Dat soort cadeaus kunnen je normaal heel veel geld kosten, maar het loont zeker om dit in de aanbieding te kopen.

Play-do Hasbro #ontdekhasbro

Sale shoppen en Black Friday

Natuurlijk scheelt het ook om de sale te shoppen. Ik weet dat er veel ouders zijn met een soort cadeautjes kast in huis, waar ze alvast cadeautjes bewaren voor Sinterklaas of een verjaardag. Gedurende het jaar zijn er namelijk wel vaker gunstige aanbiedingen, waardoor je beter dan de LEGO of L.O.L. Surprise poppen kunt scoren, dan wanneer Sinterklaas officieel het land binnenkomt.

Overgewaaid uit Amerika is nu ook Black Friday steeds zichtbaarder aanwezig in Nederland. Black Friday 2019 is dit jaar op 29 november 2019. Het is officieel de dag na Thanksgiving, wat altijd de vierde donderdag van november gevierd wordt in de Verenigde Staten. Meestal is het echter al ruim een week voor Black Friday sale in veel winkels.

Wat is jouw tip om goedkoop(er) de maand december door te komen?

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Folderaanbiedingen
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *