Geboortekoekjes het nieuwe ‘beschuit met muisjes’

What's on mama's mind - Geboortekoekjes.nlHoera! Er is een kleintje geboren. Dat wordt beschuit met Muisjes eten. Je kent ze wel de heerlijke muisjes van Muisjes van De Ruijter B.V.

Heerlijk, maar soms wel een beetje onhandig. Flink kruimelen met beschuitjes. De muisjes die nooit blijven zitten, zelfs niet met dat extra laagje boter. Heb je kinderen weleens zien proberen beschuit met muisjes te eten? Je kunt beter de stofzuiger er naast houden. Ga je beschuitjes trakteren op je werk? Dan is het al helemaal gehannes. De keus is 5 rollen beschuit daar smeren of je muisjes verliezen onderweg.

Geboortekoekjes

Het is tijd om kennis te maken met geboortekoekjes.nl. Koekjes met muisjes; ideaal om te trakteren op je werk, op het kinderdagverblijf of aan de kraamvisite. Ook lekker makkelijk als je zelf op bed ligt, want het knoeit niet zoals beschuit met muisjes.

Toen ik de geboortekoekjes in de brievenbus vond was ik blij verrast. De verpakking is heel erg leuk, en daardoor ook een perfect kraamcadeau. Is een wat anders dan een kaartje sturen met een paar sokjes erbij.

Wil je nog meer voordelen van geboortekoekjes horen?

Naast dat ze in een mooie doos ook nog eens handig los verpakt zijn was ik, zoals ik al zei, erg onder de indruk hoe leuk het is om zo’n doos te ontvangen per post. Het is een prachtige doos die je ook nog een kan personaliseren met een persoonlijk kaartje. De koekjes zijn tot 4 maanden houdbaar, dus je kunt ze mooi vooraf inslaan. Dan heb je dat ook weer van je checklist gestreept voor de bevalling.

De koekjes zijn voor een doosje van 20 koekjes,  € 8,95 inclusief verzendkosten binnen Nederland. Je kunt, naast de smakelijke koekjes, ook een persoonlijke kaart met boodschap toe te voegen. Je kunt kiezen uit een kaartje met een bestaand ontwerp, of je eigen foto om een kaart te ontwerpen. Je ontvangt de geboortekoekjes binnen 4 werkdagen.

What's on mama's mind - geboortekoekjes.nl

Traktatie met geboortekoekjes

Wil je trakteren dan kies je de volumeverpakking (120 stuks voor €19,50), deze is ideaal om uit te delen.
Je kunt ze bestellen op geboortekoekjes.nl. Ook de website is de moeite waard om even te bekijken. Hij is mooi en overzichtelijk.

Wat ik zelf ook wel een goed idee vind dat je kunt doen met de koekjes, is ze meenemen als je het geslacht gaat onthullen aan bijvoorbeeld je ouders. Leg de koekjes op een bord, onder een deksel en laat je ouders de deksel optillen. “Ta da”, blauw of roze muisjes, of misschien wel allebei.
Of leuk voor een babyshower.

Muisjes van De Ruijter B.V.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Geboortekoekjes het nieuwe ‘beschuit met muisjes’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *