Sandalen aan, de zon schijnt

What's mama's mind - Sandalen outdoorHeb je het weerbericht gezien? Vooral voor vrijdag, daar staat toch echt een flinke zon. Bij Nijmegen zie ik zelfs “21 graden”. Tjonge, verwennerij. Het wordt sandalen-weer.

Komt dat even mooi uit, want Shoesme heeft wat nieuws: outdoor sandalen. Kunnen we ze meteen gaan testen. Als het echt warm weer wordt, dan vind je het zelf wel lekker op slippers te lopen. Lekker luchtig. Voor je kleintje zijn sandalen dan uitermate geschikt. Lekker frisse tenen. Ik blogde al eens eerder over Shoesme. Ik ben erg fan van de schoentjes. Ik zie dat ze bij Shoesme veel aandacht besteden aan comfort en stevigheid van schoenen. Dat geeft mij een goed gevoel over de schoenen.What's on mama's mind - Onderkant Shoesme

Bij de outdoor sandalen is het profiel onder de zool ontworpen voor ieder terrein. Zo hebben ze veel grip dankzij het grove profiel. Staat hij stevig in de zandbak, maar ook op het gras of bij het zwembad. Zelfs aan aquaplaning is gedacht, dit wordt vermeden middels cirkels onder de zolen. Zo glijdt hij minder snel uit als het glad is. Natuurlijk is het altijd opletten geblazen.

Als je de schoenen in je handen hebt, voel je dat het leer van de bandjes ontzettend soepel en zacht is en de zolen flexibel maar stevig zijn. Ik heb zelf altijd last van bandjes van schoenen die schuren of te stug zijn en op die manier blaren creëren. Je voelt aan de soepelheid van deze sandalen dat dit niet gauw zal gebeuren.

What's on mama's mind - Outdoor shoesme 2Super handig is de klittenbandsluiting. Ik dacht altijd dat klittenbandschoenen handig waren, omdat je ze makkelijker aan krijgt dan veterschoenen. Nu ben ik er achter gekomen, dat dat niet de enige reden is hier thuis waarom dat klittenband handiger is. Mijn zoontje heeft de neiging om zijn veters direct los te maken. Hoe vaak je ze ook strikt. Uiteraard trekt hij zijn klittenbandschoenen ook weleens open, maar toch niet zo structureel als veters. En losse veters, dat betekent: struikelen. Dus hier is klittenband favoriet. De sandalen zijn er van voorzien, dus dat zit wel goed. Het klittenband heeft ook een mooi bijeffect, het zorgt ervoor dat ze goed sluiten aan ieder type voet.

Neem gauw een kijkje op de site van Shoesme. Verkrijgbaar in maat 20 t/m 32 vanaf € 49.95.
Binnenkort volgen hopelijk een hoop ervaringsfoto’s.

Lees hier meer over Shoesme en de ontwikkeling van kindervoeten.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Sandalen aan, de zon schijnt

    Lara

    (8 april 2015 - 21:01)

    Graag een sticker met tekst voor in de keuken! Mijn kleintjes hebben al een mooie muursticker.. Nu mama nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *