Het konijn, het donker en de koektrommel

Het konijn, het donker en de koektrommel

Dit kinderboek vind ik een van de leukste prentenboeken die ik in lange tijd heb gelezen met de kinderen. Een boek met een leuk en goed verhaal, maar ook met prachtige tekeningen

Het konijn, het donker en de koektrommel

Het konijn, het donker en de koektrommel

Konijn wil echt niet naar bed, dus bedenkt hij een briljant plan: hij sluit het donker gewoon op in zijn koektrommel! Zo wordt het geen nacht en hoeft hij niet te gaan slapen. Maar de nacht probeert hem toch over te halen om hem vrij te laten, door uit te leggen dat het donker ook wel veel voordelen heeft. Als het niet donker wordt, kunnen bijvoorbeeld ook de wortels niet groeien!

Zou het Konijn kunnen overtuigen?

Het boek heeft een uitklappagina midden in het boek, in de vorm van een koektrommel. Kijk er maar eens in, het is prachtig! Dan zie jij wat het donker allemaal bij zich bewaard en waarom het donker eigenlijk heel erg mooi is.

Het konijn, het donker en de koektrommel

Nicola O’Byrne

het konijn, het donker en de koektrommel is geshreven en geillustreerd door Nicola O’Byrne. Ze maakt eerder het boek Pas op! Dit boek bijt!

Ik vind het een ontzettend leuk boek voor kinderen van allerlei leeftijden. Voorlezen is leuk vanaf een jaar of 2 of 3.

ISBN: 9789025770532
€ 13,99

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *