Innovatieve zonbescherming – Louis Widmer

Ben je bekend met Hawaiian Reef Bill? Ik kende het niet van naam, maar ik weet wel dat er regelmatig gesproken wordt over zonnebrandcrème en het effect op de zee en zeedieren, met name op koralen. Doordat in zonbeschermingsproducten stoffen zitten die dodelijk zijn voor koralen, maar mensen natuurlijk ingesmeerd de zee in stappen. Jezelf beschermen tegen de zon is nou eenmaal noodzakelijk om niet te verbranden. Nou kwam ik de blauwe zegel op de zonbeschermingsproducten van Louis Widmer tegen en was ik er erg nieuwsgierig naar. Waar staat het voor? De zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer bevatten geen oxybenzone of octinoxaat, die schadelijk zijn voor de onderwaterwereld en de koraalriffen, en voldoen daarom aan de Hawaiian Reef Bill. Deze producten herken je aan de blauwe zegel.

Zonnebrandcrème Louis Widmer

louis widmer

Dat je je moet beschermen tegen de zon dat is alom bekend, we genieten echter ook van het buiten zijn. Lekker zwemmen met dit mooie weer, in de tuin zitten of wandelingen maken in de bergen overal kom je de zon tegen in de zomer. Ik vind het ontzettend belangrijk dat je je insmeert met zonnebrandcrème en gebruik het liefst factor 30. Het geeft een veilig gevoel dat je goed bent ingesmeerd en het is niet te dik of lastig uit te smeren. Ik was blij dat ik de nieuwe zonbescherming van Louis Widmer mocht proberen.

Sun Protection Face 30: Zonbescherming voor je gezicht. Anti-ageing verzorging én intensieve zonbescherming in één tube. Makkelijk om mee te nemen in je tas. Bij mij staat hij op de wastafel, elke ochtend smeer ik mij hier mee in.

Sun Gel 30: Geschikt voor elk huidtype. Ideale keuze voor mensen met een overgevoelige huid en/of neiging tot zonneallergie, Mallorca-acne of een vette huid.

After Sun: Fijn voor na een dagje zon. Dit gaat mee op vakantie in mijn tas. Het product is ook weer geschikt voor elk huidtype, de ideale verzorging na het zonnebad.

Bescherm je huid en de oceaan | We care

Ik ontving het persbericht van Louis Widmer over de zonproducten, maar dit stuk (ik begon er niet voor niets mee) vind ik erg interessant. We weten allemaal al waarom we zonbescherming moeten gebruiken, maar als we dan kunnen kiezen om de natuur niet te schaden, dat juich ik toe. Dit schrijven ze over de blauwe zegel die op hun verpakking zit.

Verantwoordelijkheid voor het milieu is een van de bedrijfsprincipes van Louis Widmer – van ontwikkeling tot product.De zonnebeschermingsproducten van Louis Widmer bevatten geen oxybenzone of octinoxaat, die schadelijk zijn voor de onderwaterwereld en de koraalriffen, en voldoen daarom aan de Hawaiian Reef Bill. Deze producten herken je aan de blauwe zegel.
Verder bevat bijna geen van de zonnebeschermingsproducten milieubelastende microplastics.

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, vindt hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *