Ivandoe marathon op Cartoon Network

Dit weekend is er een Ivandoe marathon op Cartoon Network. Van 8.00 tot 20.00 uur kun je naar deze gloednieuwe serie kijken. In de serie volgen we de avonturen van prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken naar ‘Eagle Mountain’ in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer! 

Ivandoe

ivandoe

Volg de epische avonturen van prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert, tijdens het grootste avontuur van hun leven. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken naar ‘Eagle Mountain’ in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer!

De studio die Cartoon Network’s hitserie The Amazing World of Gumball produceerde, brengt een gloednieuwe originele Cartoon Network-serie: De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe. In een wereld vol vechtlustige helden, koninklijke rivaliteiten en magische sprookjeswezens brengt de zoektocht van prins Ivandoe hem ver van huis en komen onvoorstelbare gevaren en een aantal nogal spectaculaire gekkies op zijn pad!Na het succes van de korte serie, die in 2017 debuteerde op Cartoon Network YouTube, introduceert De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe in vijf delen nieuwe kleurrijke koninkrijken en personages. Ook keren enkele bekende personages terug, zoals prins Ivandoe’s aartsvijand de vreselijke prins Svan, Jezebel de lastige roofprinses en wie kan de verbijsterend vreemde Sassy Gnomes vergeten. In het eerste deel neemt prins Ivandoe afscheid van “Het Koninkrijk van de Machtige Staart” en begint hij aan zijn zoektocht door de Vijf Koninkrijken, in vijf aparte hoofdstukken. Dit zal hem uiteindelijk leiden naar de mysterieuze ‘Eagle Mountain’ en de legendarische Gouden Veer – waarvan gezegd wordt dat hij iemands grootste hartenwens kan vervullen.De nieuwste serie wordt geproduceerd door Hanna-Barbera Studios Europe in Londen. Christian Bøving-Andersen en Eva Lee Wallberg zijn de bedenkers, schrijvers en regisseurs. Daniel Lennard is medebedenker, schrijver en uitvoerend story editor. De animatiestudio voor de serie is de bekroonde Sun Creature Studio in Denemarken.

Volg prins Ivandoe op zijn reis door Svanland en Het Woud der Bandieten in de eerste twee delen van De heldhaftige queeste van de dappere prins Ivandoe, vanaf 13 mei elke zaterdag en zondag om 8.00 uur exclusief op Cartoon Network.

Winactie

Ik mag een superleuk goodiespakketje weggeven van Ivandoe.

Win: Een Ivandoe pakketje: een bloknote, popsocket, sticker en schatkaart die je moet krassen
Wanneer: 12 t/m 15 mei 2023
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet, of doe mee via instagram (stories) @mamasmind dit weekend. Lees de disclaimer voor voorwaarden winacties.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *