Kadolis herfstkorting op biokatoen (kinder)dekens

Momenteel is er 20% korting op de dekens van Kadolis, want het zijn de Automne days ! De herfstdagen (op zijn Frans). Dit wil ik jullie niet onthouden, want deze biokatoenen dekens zijn zo fijn en mooi! Ideaal voor de kinderkamer, wieg, ledikant of kinderwagen of op je eigen bed of bank. Ik ben voorstander van het gebruik van biokatoen.

Vanaf maandag 23 september 2019 tot en met 27 september 2019, 20% korting op de (biokatoen) dekens.

21 september is de herfst weer begonnen, maar het echte herfstweer lijkt nu ook echt in aantocht. Er is veel regen voorspeld de komende tijd. Tijd om weer met een dekentje op de bank te Netflixen, of je kinderen wat warmer te gaan toestoppen. Ik ben erg enthousiast over de biokatoenen dekens van Kadolis, ik deel daarom graag wat meer informatie hierover.

Kadolis roze deken biokatoen

Biokatoen en veilig slapen

Ik schreef al eens eerder een blog over Biokatoenen dekens van Kadolis. Daar legde ik al uit wat Biokatoen inhoudt en ook waarom een Oekotex certificering belangrijk is. Hieronder nog eens in het kort:

Dekens van biokatoen, of ook wel biologisch katoen, is katoen dat op een meer natuurlijke manier vervaardigd is, beter voor mens en milieu. Bij de productie van biokatoen worden door boeren geen bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt, maar wordt er gebruik gemaakt van insecten, natuurlijke middelen om de planten beter te laten groeien en wisselbouw.

Oeko-tex gecertificeerd betekent dat er geen schadelijke stoffen voor je gezondheid in zitten.

Een dekentje van biologisch katoen is een goede keuze, omdat het een schadelijke stoffen bevat voor jouw kleintje. Ook wordt geadviseerd om een babybedje (wieg of ledikant) kort op te maken. Als je baby met zijn voeten strak tegen de onderkant van het wiegje of ledikantje ligt en je maakt vanuit daar op, dan zakt hij niet verder weg in het bed (doordat de voeten tegen de bedrand komen) en ligt je kindje veilig.

Een veilig wiegje of ledikant heeft spijlen tussen de 4,5 en 6,5 cm breed, zodat het bedje goed lucht doorlatend is.

Het is belangrijk dat je rekening houdt met dat kinderen als ze draaien niet verstrikt raken in een dekentje, lees daarom ook het veiligheidsvoorschrift hieronder.

Veiligheidsvoorschrift

Kadolis geeft het volgende veiligheidsvoorschrift: Vanwege het risico hyperthermie (oververhitting), verstikking of uitdroging is het niet aan te raden om een dekbed of deken te gebruiken voor het slapen en vervoeren van kinderen jonger dan een jaar. Tot 1 jaar leeftijd is het raadzaam om voor baby’s een slaapzak te gebruiken om je baby een veilige slaap te verzekeren.

Kadolis heeft twee type dekens

Kadolis biokatoen kinderdeken

Beide verkrijgbaar in meerdere maten, zowel voor kinderen als volwassen bedden:
75×100 cm (perfect voor kinderwagen of ledikant)
100×140 cm (perfect voor ledikant of 1-persoonskinderbed)
130×180 cm deken voor volwassenen of groter bed
180×200 cm deken voor volwassenen of groter bed

Dekens zijn nu verkrijgbaar vanaf € 19,92 (na de 20% herfstdagen korting) bij Kadolis in de webshop. Het is een Franstalige website, welke je ook in het Nederlands kunt zetten. Gratis levering vanaf € 49 en gratis retourneren.

Alle producten zijn Oeko-Tex gecertificeerd.


Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kadolis biokatoen met korting
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *