Kinderboek: De Waanzinnige wereld van de dieren

Een stripboek over het dierenrijk vol informatie en een heleboel humor. De waanzinnige wereld van de dieren geeft een hilarische blik op het leven van de meest bijzondere dieren op onze planeet. Lees over het knotsgekke gedrag en bizarre talenten van diverse dieren.

De waanzinnige wereld van de dieren

De waanzinnige wereld van de dieren

Mijn kinderen zijn echt sponzen als het gaat om informatie over dieren. Ze vinden het reuze interessant en onthouden de meest bijzondere feitjes. Boeken met informatie over dieren vinden ze dan ook erg leuk. Dit boek doet het ook nog eens op een heel grappige manier. Je maakt in het boek kennis met vissen, kikkers, apen, hagedissen, vleermuizen en diverse insecten en een heleboel andere dieren van over de hele wereld. Sommige zwemmen en andere lopen, vliegen, kruipen of glijden. Van piepklein insect tot het grootste dier dat ooit heeft geleefd: de blauwe vinvis.

Door de stripverhaal vorm is het ook voor kinderen die niet van grote lappen tekst lezen houden prettig om te lezen. Het boek is opgehakt in hoofdstukken over habitat en levensstijl. Lees over de Sneeuwuil die witte veren heeft om zich te kunnen camoufleren in hun ijskoude leefgebied en grote poten en klauwen om eten te vangen. De Kroonbasilisk die zelfs over water kan rennen en over alle andere dieren.

Een aanrader dit boek voor alle kleine Freek Vonkjes onder ons.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *