Kinderboek: Help we hebben een dierentuin (8 jaar)

Help, we hebben een dierentuin!’ is een nieuwe, vrolijke serie voor lezers vanaf 8 jaar van de hand van bestsellerauteur Marlies Slegers. Het eerste deel, Een krokodil als hoofdprijs, verschijnt in juli bij uitgeverij Kluitman. Het boek is geïllustreerd door Iris Boter.

Van 16 juli tot en met 15 oktober 2021 te koop voor slechts 10 euro!

kinderboek help we hebben een dierentuin

EEN KROKODIL ALS HOOFDPRIJS

Een krokodil als hoofdprijs is deel 1 van de serie Help we hebben een dierentuin. Wat een leuk verhaal, stel je voor dat je een grote prijs wint, natuurlijk ben je dan superblij. Maar wat als die prijs nou een echte krokodil is? Wat een grappig en goed boek. Hartstikke leuk, ik ben benieuwd naar de rest van de serie.

Sem en zijn opa zijn in de dierentuin. Net als ze naar huis willen gaan, vindt er een loterij plaats. Sem heeft het winnende lot in handen! Zijn prijs is een grote verrassing en zal de volgende dag thuis worden bezorgd…
Wat Sem en zijn opa dan nog niet weten, is dat de dierentuin op het punt van sluiten staat. En de eigenaar moet zo snel mogelijk van alle dieren af. Vooral van de grote, wilde beesten…
Wat moeten Sem en zijn familie doen als er de volgende dag een reusachtige krokodil in de tuin wordt afgeleverd?

MARLIES SLEGERS
Marlies Slegers groeide op in Indonesië. Op haar 18e kwam ze terug naar Nederland en daar begon haar carrière als schrijver. Eerst voor volwassenen, maar toen ze zelf kinderen kreeg, begon ze jeugdboeken te schrijven en daar is ze nooit meer mee gestopt! Inmiddels zijn er meer dan veertig boeken van haar verschenen, waaronder de populaire series ‘Gezocht: normale ouders!’, ‘Hockeylove’ en de spannende novelles #SweetSixteen en Grenzeloos.

IRIS BOTER
Iris Boter heeft als illustrator én schrijver al aan meer dan 150 boeken gewerkt. Ze combineert tekenen op papier graag met werken op de computer. Ze heeft onder andere de populaire series ‘Juf Braaksel’ en ‘De bende van De Korenwolf’ geïllustreerd.

Een krokodil als hoofdprijs | Help, we hebben een dierentuin! | Marlies Slegers | € 14,99 | 192 pagina’s | verschijnt in juli | Kluitman | isbn 978 90 206 7291 6

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *