LABAREAU met exclusieve SAXZ-12®-technologie

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de producten van het revolutionaire LABAREAU. Na uitgebreid onderzoek en samenwerkingen met een team van experts en biochemici, ziet het luxe anti-aging merk vanaf vandaag het levenslicht.

labareau the collection

De exclusieve high-end lijn bestaat uit 8 musthave anti-aging producten: The Cleanser, The Toner,
The AHA Peel, The Day Formula, The Night Formula, The Volume, The Uplift en The Protector.
Met het beautymerk van Nederlandse bodem heb je een volledige beautyroutine in huis en is een gehydrateerde, stralende en volle huid gegarandeerd. “Iedere dag een gevoel waar je niet meer zonder wil.” Aldus founder Lindsay van der Looij.

Het geheim van LABAREAU

labareau the collection

LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. Het luxe anti-aging skincare merk maakt deze belofte waar, dankzij de combinatie van 20 jaar kliniekervaring van founder en skincare expert Lindsay van der Looij, de toevoeging van de meest hoogwaardige kwaliteit collageen én de nieuwe unieke SAXZ-12®️-technologie.
Deze geheime exclusieve technologie is geformuleerd met krachtige, hoog geconcentreerde ingrediënten die de huid verjongen en de eigen anti-aging capaciteiten van de huid stimuleren.

De 8 luxe anti-aging skincare producten van LABAREAU zijn perfect op elkaar afgestemd en voorzien ieders huid daarom in al haar behoeftes. De skincare lijn van LABAREAU is exclusief verkrijgbaar op www.labareau.com en bij BLOY Institute, de officiële flagship store van LABAREAU. Prijzen liggen tussen de €69,- en de €379,-.

Over LABAREAU

LABAREAU is opgericht door entrepreneur en skin expert Lindsay van der Looij. De Amsterdamse beautyondernemer is founder van de boutique kliniek BLOY Institute in Amsterdam Oud-Zuid, waar menig BN’er haar huid aan toevertrouwt. Naast het runnen van haar onderneming, heeft ze jarenlang verschillende cliënten behandeld. Na meer dan 20 jaar ervaring met verschillende huidtypes-, aandoeningen en skincare producten, besloot Lindsay een luxe anti-aging lijn te ontwikkelen. Een merk dat volgens haar nog ontbrak in het wereldwijde skincare assortiment. Haar missie? Iedere (zaken)vrouw een verzorgde en verbeterde huid bieden. Met LABAREAU brengt de skincare guru het beste van twee werelden samen: de kracht van praktijkervaring, ondersteund door de wetenschap.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *