Mama Café XL op de Negenmaandenbeurs

Steeds bekender worden ze; de Mama Cafés.

Een kopje koffie of thee, een aangename setting en andere ouders van jonge kinderen (in spe). Mama Cafés zijn ontmoetingsplekken waar je als zwangere of ouder met jonge kinderen (0-4 jaar) op een laagdrempelige manier in contact kunt komen met andere ouders. Op diverse plekken in Nederland ontmoeten ouders elkaar in Mama Cafés.

Heb je bijvoorbeeld vragen over borstvoeding, over opvoeding of wil je graag andere ouders ontmoeten die in dezelfde situatie zitten als jij?
Veel ouders krijgen te maken met onzekerheden en zitten met vragen. Het Mama Café is de uitgelezen plek om ervaringen uit te wisselen en vriendschappen te sluiten.

Soms worden er professionals uitgenodigd om wat te vertellen of demonstreren. Je kunt denken aan lactatiekundigen en verloskundigen. Maar het is vooral een ontmoetingsplek waar je op een laagdrempelige manier met gelijkgezinden in contact kunt komen.

Uiteraard neem je ook gewoon gezellig je kleintje mee naar het Mama Café.

Mama Café XL op de Negenmaandenbeurs
Van 25 februari tot 1 maart vindt de Negenmaandenbeurs plaats in Amsterdam RAI. Op deze 30ste editie van het gerenommeerde event wordt het Mama Café XL georganiseerd. Een XL-versie van de vele Mama Cafés die momenteel in Nederland zijn ontstaan. Of ook wel “een feestelijke ontmoetingsplek voor jonge ouders (in spe).”,  aldus het Mama Café Netwerk, welke achter de organisatie zit van het Mama Café XL.

Bezoekers van de Negenmaandenbeurs kunnen terecht bij het Mama Café XL om ervaringen uit te wisselen met andere (aanstaande) moeders. Daarnaast is het er ook mogelijk om leuke prijzen te winnen. Ben je er ook bij? Deel je ervaringen en tips en win leuke prijzen. Het Mama Café XL vind je in hal 8. Negenmaandenbeurs.

Klik hier voor meer informatie over het Mama Café netwerk.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *