LEGO – Meesterbouwer in 5 minuten

Een boek met meer dan 100 spelletjes, bouwwerken en uitdagingen met LEGO, een must-have voor elke Lego fan vanaf ongeveer 5 jaar. Dit dikke kartonnenboek is behalve boek, ook bewaardoos van de 50 bijgeleverde legosteentjes, waarmee je alle bouwwerken in het boek kan maken. Elk bouwwerk, kan je zoals de Meesterbouwer in 5 minuten titel al zegt, in 5 minuten maken.

lego meesterbouwer boek

LEGO – Meesterbouwer in 5 minuten

In LEGO® Meesterbouwer in 5 minuten ontdek je meer dan 100 toffe ideeën voor de leukste LEGO® bouwwerken, spelletjes, puzzels en uitdagingen. Met de 50 LEGO steentjes in de bewaardoos kun je alle spannende avonturen uit het boek zelf beleven. Elk verhaal kan binnen 5 minuten gespeeld worden. Ga jij de uitdaging aan.

Een prachtig kleurrijk boek, met grote letters, zodat ook de beginnende lezer al aardig vooruit kan met het boek. Al is het natuurlijk ook heel gezellig om dit samen met je kind te doen. 50 lego steentjes, zijn een handje vol steentjes, maar ALLES uit het boek kan je ermee maken, dat is toch ontzettend cool. Het is daarmee ook een fantastisch vakantieboek. Het neemt niet zoveel ruimte in, maar ondertussen kan je op vakantie elke dag meerdere bouwwerken maken. De manier waarop het boek is geschreven is heel aansprekend en aantrekkelijk voor de kinderen. De uitleg is helder, duidelijk is wat je met de steentjes kan. Lees bijvoorbeeld dat een plat steentje een plaatje is en dat er steentjes zijn met knopjes aan de zijkant zodat je ook opzij kan bouwen. Die plaatjes op elkaar gestapeld is net zo hoog als één LEGO steentje. Een plat steentje met één platte kant noem je dan weer een tegel en sommige plaatjes hebben knopjes en een plat gedeelte.

lego meesterbouwer boek

Er zijn verschillende thema’s in het boek, de waterwereld, de wilde stad, hoog in de wolken en avontuur in de ruimte. Achterin het boek vind je alle oplossingen,

Ik vind het echt een fantastisch boek en superleuk als vakantieboek. Een goede tip als kinderfeest cadeautje. Hoewel de opdrachten redelijk simpel zijn en snel te bouwen, is het ook voor de iets oudere kinderen zeker nog leuk om te doen. Het enige minpuntje aan het boek, vind ik, dat de steentjes er aan de voorkant uit kunnen vallen, omdat de voorkant niet helemaal dicht is. Het plastic waar de steentjes in zaten heb ik dus te snel weggegooid. Het is op te lossen door het gat natuurlijk dicht te plakken, maar liever zou ik dat niet doen in een boek. Wel is het zonde als je steentjes kwijt raakt.

Maar ik geeft dit boek echt 5 van de 5 sterren. Aantrekkelijk, creatief en origineel!

Titel: LEGO® – Meesterbouwer in 5 minuten
ISBN: 9789030507789 | Prijs: €17,99 | Leeftijd: 5+

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *