Letterpret doeboeken kinderen 4 tot 9 jaar

De zomervakantie staat voor de deur. Regio noord heeft zelfs al vakantie, midden volgt 17 juli en zuid op 24 juli. Hopelijk zorgt corona er niet voor dat we weer allemaal thuis moeten blijven binnenkort. Want, dit jaar willen veel mensen toch wel weer graag de zuidelijk landen van Europa opzoeken. Frankrijk, Italie, Spanje. We hopen gauw weer op het strand te liggen toch. Mocht je met je kinderen naar meer zomers weer vertrekken of in Nederland blijven. Het is belangrijk dat kinderen bezig blijven met lezen. Jonge kinderen die net beginnen met lezen kunnen heel snel avi niveaus terugzakken gedurende de zomervakantie. Doeboeken zoals de Letterpret doeboeken van bollebozen zijn daarvoor ideaal. Op deze manier houd je kinderen op een leuke en speelse manier bezig met taal. Met de actie Koop er 1 donneer er 1 doneert Bol.com daarom voor elk verkocht exemplaar ook een doeboek aan Stichting Jarige Job.

Letterpret – het doeboek van deze zomer

letterpret bollebozen doeboek

Om kinderen te helpen hun leesniveau tijdens de zomervakantie op peil te houden, brengt de bol.com bollebozen ism WPG Kindermedia twee doeboeken uit; ‘Letterpret!’. Een voor kinderen van 4 tot 6 jaar en een voor kinderen van 7 tot 9 jaar. Met deze boeken vol bekende karakters, verhalen en activiteiten zijn kinderen op een leuke manier met taal bezig. Bol.com bollebozen wil ze beschikbaar maken voor ieder kind in Nederland en doneert daarom voor elk verkocht exemplaar ook een doeboek aan Stichting Jarige Job. Kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is, krijgen zo een doeboek in hun verjaardagsbox van Jarige Job. De doeboeken zijn ontwikkeld in samenwerking met WPG Kindermedia en Dromenjager Publishing en vanaf vandaag te bestellen op bol.com.

Onbewust bezig met taal

Het leesniveau van kinderen die leren lezen kan tijdens de zomervakantie flink achteruitgaan. Veel kinderen die dan niet of nauwelijks lezen, vallen 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling. Lees hier meer over in het artikel: www.kinderboeken.nl/zomerdip

Door deze ‘zomerdip’ kunnen kinderen aan het begin van het nieuwe schooljaar niet verder waar ze gebleven waren. Met een doeboek vol verhalen en puzzels blijft een kind onbewust bezig met taal, waardoor het leesniveau op peil blijft.

letterpret bollebozen doeboek

De boeken zijn superkleurrijk en staan boordevol leuke opdrachten. Je gaat op avontuur met Woezel & Pip, Kikker, De Gorgels, Fien & Teun in het doeboek voor 4 tot 6 jarigen. Het doeboek voor kinderen tussen de 6 en 9 kaar heeft verhalen en afbeeldingen van Mees Kees, Dolfje Weerwolfje, Dog Man en meer. Heerlijke boeken om op de achterbank in de auto te maken onderweg naar de Middelandse Zee of lekker thuis aan de tuintafel.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *