Liontouch Viking verkleedpak

Op zoek naar een gaaf Sinterklaascadeau voor jouw stoere zoon of dochter? Liontouch heeft gave pakken, wij zochten een Vikingpak uit voor onze stoere zoon. Ook een supertof verjaardagscadeau of voor Carnaval trouwens, want het is altijd leuk om te verkleden!

lion touch vikingset

Vikingset Liontouch

Om een echte Viking te kunnen worden heb je een aantal dingen nodig:

  • Grote spierballen
  • Een stoere blik
  • Een cape
  • Een helm
  • Een schild
  • Een bijl

Heb je dat allemaal in huis, dan kun je de andere Noormannen gaan verslaan. Liontoch heeft een uitgebreide collectie met zwaarden, helmen, capes, kronen, prinsessenjurken en alles wat daarbij hoort. Mooi gemaakt, met oog voor detail, van EVA schuim.

LIONTOUCH Viking Harald, cape

Deze stoere cape heeft een mooie afbeelding van een draak en een viking op de rug. Je maakt hem dicht met klittenband. De cape is prachtig en heel zacht. Als je hem aantrekt voel je je als een koning, maar met de helm, het schild en bijl verander je direct in de stoerste Viking van het land! Vikingen komen dan misschien wel uit Scandinavië, maar ook in Nederland heb je met het pak een echte Viking rondlopen.

 

lion touch vikingset
LIONTOUCH Viking Harald, schild, helm en bijl

De bijl, helm en schild zijn van EVA foam. Dat staat voor Ethyleen Vinyl Acetaat, dit heeft als eigenschap dat het buigbaar /flexibel en zacht is. Dat is ideaal voor gevechtsspullen bij kinderen, want hoewel het leuk is om Viking te spelen, is het minder leuk als je je daarbij bezeert of een ander pijn doet. Geen scherpe zwaarden, geen plastic bijlen, maar schuim. Is het dan niet juist heel kwetsbaar? Nee, want eva schuim is namelijk uv- en weerbestendig en heel slijtvast. Het is prima materiaal voor kinderspeelgoed, dus.

 

lion touch vikingset

Kortom, geweldig speelgoed en een superleuk Sinterklaascadeau!

Shopdetails

Wil je deze cadeaus ook shoppen? Neem eens een kijkje bij Speelgoedwinkel de Regenboog

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Viking verkleedpak Liontouch
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *