Maak je huis sfeervol deze winter

Ik vind de herfst en winter altijd wel erg gezellig. Zo gauw het weer vroeg donker wordt, kun je je huis heerlijk knus maken met lampjes en kaarsjes aan. Misschien wel een openhaardvuurtje erbij. Dit weekend willen wij de kerstboom kopen en opzetten, dat is nog niet gebeurd. Tot nu toe heeft het non stop geregend, waardoor we het kopen een boom in ons dorp (buiten) veel minder aantrekkelijk vinden. Dan heb je een drijfnatte boom in huis, niet ideaal.

Een kerstboom brengt absoluut sfeer in huis, voor de tijd dat dat duurt, maar wij wilden meer sfeer en voor de langere termijn. Wij kochten vorige week een nieuwe bank, we hadden een heel grote chaise-longue, maar die hebben we verruild voor een driezitter die op pootjes staat. Een stuk strakker, maar ook een stuk kleiner. Nu merk je meteen dat dat veel doet met de ruimte, die moet wel wat knusser gemaakt worden, want doordat er meer ruimte is is er toch wat minder sfeer. Dus we gingen weer op zoek naar wat leuke items voor in huis.

Lamp SweetLivingShop

Verlichting voor sfeer

Genoeg lichtpunten in huis is erg belangrijk en bepalend voor de sfeer. Daar kwamen we wel achter toen we in ons nieuwbouwhuis lampen moesten gaan plaatsen. Je hebt echt veel plekjes in je huis die wel een sfeervol lampje verdienen. Sowieso natuurlijk plekken (zoals de eettafel) waar je echt goed licht nodig hebt, maar ook plekken waar je een kleinere lamp of sfeerverlichting wilt plaatsen. Via Sweet Living Shop kregen we een heel mooie tafellamp voor op het bureau, in de werkkamer. De lamp oogt vrij sjiek met het goud en hij glanst enorm, maar hij staat ook heel trendy.

Lamp Sweet Living Shop

Nieuwe bank

Een nieuwe bank uitzoeken is nog niet zo makkelijk. Het liefst wilde we een heel lichte kleur bank, maar dat is best een risico met twee kleine kinderen en een hond die regelmatig op bezoek komt. We kozen nu voor een antracietkleurige bank, met houtenpootjes. Die past dan weer heel goed bij de andere meubels in ons huis. Die overigens vrijwel allemaal wit zijn, maar ook die houten pootjes hebben.

Tijdschriftenrek

We hebben best wel vaak tijdschriften in huis die een eigen leven gaan leiden. Magazines die we niet meteen lezen, maar nog wel een keer willen lezen. Vanaf nu verzamelen we die in een mooi tijdschriftenrek, ook van Sweet Living Shop, net als de lamp.

Tijdschriftenrek sweet livingshop

Woonmerken bij Sweet Living Shop

Sweet Living Shop heeft een prachtig assortiment woondecoratie vol met de mooiste en beste woonmerken. Prachtige moderne merken als HK Living, Bloomingville, BePureHome en By-Boo, maar natuurlijk ook de landelijke woonmerken met een moderne tint zoals Riverdale, Zusss & natuurlijk onze unieke eigen Sweet Living collectie.

Tijdschriften sweet living shop

De service is top en ik ben heel blij met de lamp en het tijdschriftenrek.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sfeer met Sweet Living Shop
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *