Fleurenzo

Fleurenzo kennen jullie van dat leuke geboortekussen dat ik onlangs ontving. Maar ze maken nog veel meer moois. Hieronder een leuk overzichtje. Wie weet raak je geïnspireerd en bestel je daar gauw ook een zeer persoonlijk en gepersonaliseerd kraamcadeau. Ik heb hieronder wat voorbeeldjes geplaatst met de kosten erbij, dan krijg je een beetje een idee. Zoals je ziet is er heel veel mogelijk voor al een klein bedrag.

Vergeet ook niet dat je het geboortekussen nog de hele maand april met korting bestelt: Gebruik de volgende code: GBKapril20%
Bestellen kan via info@fleurenzo.nl. Een geboortekussen kost normaal € 22,50 en nu krijg je dus € 4,50 korting.

Wolkjes

What's on mama's mind fleurenzo wolkWhat's on mama's mind fleurenzo wolk2Dit Wolkenkussen is hartstikke leuk en past perfect bij jouw schattige babykamertje, is het niet?
Kosten: 14,95  en voor € 1,50 wordt deze nog gepersonaliseerd ook.

 

 

Geboortekaartje als schoentje
Deze schoentjes in een bal zijn gemaakt van het geboortekaartje. Voor zowel mijn zoontje als dochtertjeWhat's on mama's mind fleurenzo schoentje in bal hebben wij dit ook als kraamcadeautje gehad. Hier waren wij zeer blij mee en ik adviseer het dan ook aan iedereen om cadeau te geven.

Kosten bij Fleurenzo: € 11,50

 

Gehaakte uilen

What's on mama's mind fleurenzo uilHoe grappig zijn deze gehaakte uilenkussens. Schatjes toch? Fleurenzo maakte ze voor € 24,95.

Roze of blauw, welke kies jij? Of wil je misschien een ander kleurtje? Vraag het eens, er is heel veel mogelijk.

 

 

UilenkussenWhat's on mama's mind fleurenzo uil groot
Uilen en kinderen gaan gewoon heel goed samen. Daarom past zo’n uilenkussen goed in een kinderkamer.

Dit leuke kussen maakte Fleurenzo voor € 22,50.

 

 

Heb je zelf een leuk idee of wil je iets zoals hierboven bestellen? Neem dan contact op met info@fleurenzo.nl of bekijk de website van Fleurenzo.

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “Fleurenzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *