MARVEL Battle Cubes

De MARVEL Battle Cubes zijn een type battle en collectable speelgoed voor kids van de leeftijd 5+.

Battle Cubes hoe werkt het?

battle cubes

De battle cubes gaan paper, rock, scissers (papier, steen, schaar) voor je uitvechten. Speelgoedproducenten BOTI en Eolo hebben de krachten gebundeld en hebben dit collatables en battle speelgoed samen ontwikkeld. Hoe het werkt? Als speler kies je allebie papier, steen of schaar op je battle cube. Je laat deze keuze niet zien aan tegenstander en verbergt het onder het masker van een superheld, zoals Spiderman of Iron Man.

  1. Selecteer je geheime aanval (papier, schaar, steen)
  2. Lanceer de battle cubes
  3. De winnaar vangt de cube van de tegenstander

Battle Cubes app

\Voor het ontgrendelen van exclusieve content en beloningen kun je een app downloaden. Daar kan je ook tokens verzamelen van je favoriete superhelden en schurken.

Battle Cubes

Het is leuk en vermakelijk speelgoed. Dat er in de battle set twee exemplaren zitten is wel het fijnst. Want, anders kan je er niet mee spelen. De blindpack is niet leuk als jij en je vriendjes geen andere battle cubes in het bezit hebt, vind ik. Met twee battle cubes heb je overigens al veel lol. Leuk om te sparen en te spelen met verschillende maskers, maar voor wie dat er niet voor over heeft, het is niet noodzakelijk!

Battle Cubes Blind Pack

inhoud: 1x battle cube, 2x tokens
Adviesverkoopprijs: € 5,99

Battle Cubes Battle Set
Inhoud: 2x battle cubes, 6x tokens
Adviesverkoopprijs: € 9,99

battle cubes

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *