Total Dramarama

Vanaf juni start een gloednieuw seizoen van Total Dramarama! De bekende Total Drama karakters zitten nog in hun kleuterfase, maar dat maakt ze niks uit. Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden? Vanaf 28 juni kun je elke dag om 16:45 uur een nieuwe aflevering kijken op Cartoon Network. Ik deel op Instagram een superleuke Total Dramarama winactie met cartoonnetwork merchandise!

Daarnaast zijn er deze maand ook gloednieuwe Power Players afleveringen te zien! Seizoen 2 van Power Players zie je vanaf 14 juni elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network. En voor de liefhebbers van Elliott van de Aarde start op zaterdag 12 juni om 10:45 uur de Elliott van de Aarde marathon op Cartoon Network!  

Total Dramarama

Total Dramarama

Hier is het allemaal mee begonnen. De piepkleine versies van de geliefde Total Drama-karakters gaan op avontuur in het kinderdagverblijf. Het zijn dan misschien kleuters, maar Duncan, Leshawna, Owen, Beth, Noah, Izzy, Jude, Cody, Bridgette, Gwen en Courtney zijn uitbundiger dan ooit. Kan Chef deze chaotische groep onder de duim houden?

Vanaf 28 juni kun je elke dag om 16:45 uur een nieuwe aflevering kijken op Cartoon Network

Power Players 

Axel, een 9-jarige jongen die kan transformeren in een levend actiefiguur, ziet de wereld van verschillende kanten door samen met zijn geweldige speelgoedteam de grootste kleine avonturen te beleven die je je maar voor kunt stellen. Het leven van een speelgoed superheld kent pieken en dalen. Axel heeft bijvoorbeeld een mech-pak, een cool energie zwaard, een ondoordringbaar schild en vele andere krachten die hij zelf nog niet half heeft ontdekt. Actie Axel is sterker, vaardiger en sneller dan Axel in menselijke vorm. Aan de andere kant, is speelgoed Axel 18 centimeter groot, terwijl de rest van de wereld gewoon hetzelfde blijft. Een tuin is opeens een mysterieuze jungle en een zandbak een woestijn! De echte wereld is een stuk ingewikkelder en gevaarlijk vanuit het perspectief van speelgoed!

Seizoen 2 van Power Players zie je vanaf 14 juni elke dag om 15:25 uur bij Cartoon Network.

Elliott van de Aarde

Elliott en zijn moeder Frankie onderzoeken een mysterieuze steen. Hun leven neemt een dramatische wending als ze onverwachts door het universum worden geslingerd en terechtkomen in het Centrium. Daar ontmoeten ze een bonte verzameling aliens uit onbekende delen van het heelal: kikkers die woorden boeren, leraren die ooit slechteriken waren, een cyclops die de toekomst kan zien, wezens met drie hoofden (die het altijd oneens zijn!), vormveranderaars, klonen en nog veel meer. Terwijl ze uitzoeken wie ze daar heeft gebracht, wordt het Centrium hun nieuwe thuis en ontmoeten ze nieuwe vrienden. Zo is daar Mo, die lijkt op een dinosaurus uit de oertijd van de Aarde. Maar op het moment dat ze zich thuis beginnen te voelen, wordt door een onverwacht weerzien alles plotseling anders….
 
Kijk op zaterdag 12 juni naar de Elliott van de Aarde marathon, alleen bij Cartoon Network!

Elliott van de Aarde start op zaterdag 12 juni om 10:45 uur de Elliott van de Aarde marathon op Cartoon Network!  

Cartoon Network

eliot van de aarde

Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball,Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in UnikittyCraig of the Creek en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals DC Super Hero GirlsBen 10 en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

Cartoon Network is verkrijgbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een WarnerMedia bedrijf.

Bekijk de Nederlandse website op http://www.cartoonnetwork.nl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *