Mijlpaalblokken Jufz

What's on mama's mind mijlpaalblokkenIk maakte kennis met mijlpaalblokken van Jufz. Wat een fantastisch idee om zo op een creatieve manier de speciale momenten van je zwangerschap en de groei van je kleintje vast te kunnen leggen.

Zoals jullie al vaker hebben gelezen op mijn blog, ben ik best wel fanatiek op Instagram. Daar maak ik regelmatig kennis met (nieuwe) gave webshops. Zo ook met Jufz. De houtenblokken die zij maken kun je in diverse kleuren krijgen. Je kunt ze gebruiken bij foto’s van je groeiende zwangere buik. Of om de groei van je kindje vast te leggen. Zo weet je later nog precies hoe oud je kindje was toen hij voor het eerst kroop of zijn laatste flesje melk dronk.What's on mama's mind mijlpaalblokken

Het idee doet natuurlijk denken aan de mijlpaalkaarten die je regelmatig voorbij ziet komen. Een leuke en creatieve variatie.

De houtenblokken spreken mij erg aan, omdat het naast dat het erg leuk is ter decoratie van de baby- en kinderkamers het ook leuk is voor je kleintjes om er mee te spelen. Houtenblokken zijn tijdloos en altijd garantie voor speelplezier. Een van de eerste woordjes van mijn zoontje was “bouwen” en hij is What's on mama's mind mijlpaalblokkennog altijd gek op het opstapelen van blokken tot een hoge toren. De mijlpaalblokken werden dan ook juichend uit de doos gehaald.

Op de vierkante blokken staan cijfers, op het langwerpige blok ‘dagen’, ‘weken’, ‘maanden’ en ‘jaar’. Deze blokken draai je dus naar de tijdsnotering van jouw keuze. Dus of je nou 9 weken zwanger bent, je kleintje 14 maanden is of dat je 2 jaar getrouwd bent. Je kunt ze overal voor gebruiken. Ik heb ze in het mintgroen en ze pronken op de kast bij mijn dochtertje. Haar kinderkamertje is wit met oud-roze maar heeft wat mintgroene accenten. Heerlijk kleurrijk dus.

Wil jij ook van deze gave mijlpaalblokken, gekleurd of in het zwart-wit? Er is genoeg keuze en je kunt  What's on mama's mind mijlpaalblokken zwart witcontact opnemen met Jufz voor de mogelijkheden voor andere kleuren dan je op de site treft. Je koopt ze al vanaf € 17,50. De zwart-wit uitvoering kost € 22,50.

Specificaties

Op het woordblok staan de woorden ‘dagen’, ‘weken’, ‘maanden’ en ‘jaar’.
De nummerblokken zijn ca. 6 x 6 x 6cm en het woordblok is ca. 12 x 6 x 6 cm.

De set mijlpaal blokken bestaat uit twee nummerblokken met de cijfers: 0-1-2-3-4-5 en 0-1-2-6-7-8.
De 6 kan ook als 9 gebruikt worden. Met twee nummerblokken is het niet mogelijk om alle getallen t/m 99 te maken.
Wil je dit wel? Dan kan je nog een extra blok bestellen met de getallen 3-4-5-6-7-8.

De blokken worden door ons met de hand bestickerd. Hierdoor kunnen de blokken naar wens worden aangepast.

 What's on mama's mind samenwerking

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *