Mijn allerliefste paard en ik

In mei verschijnt de nieuwe must-have voor paardenliefhebbers bij uitgeverij Kluitman. Mijn allerliefste paard en ik (7+) van Arja Veentjer is een doeboek vol tips, testjes, puzzels en DIY’s, waarmee elke paardenfan zich de hele zomer kan vermaken.

Mijn allerliefsge paard en ik

MIJN ALLERLIEFSTE PAARD EN IK

Het vrolijk geïllustreerde Mijn allerliefste paard en ik is een groot formaat doeboek en bevat kleurplaten, recepten, lastige dilemma’s, quizjes en eindeloze invullijstjes. De prachtige illustraties van Samantha Loman kunnen ook goed gebruikt worden als posters. Met meer dan 100 opdrachten is dit boek onmisbaar voor elke paardenfan.

Arja Veentjer

Arja werkte jarenlang als redacteur en marketeer bij uitgeverij Kluitman. Haar vrije tijd brengt ze als paardenliefhebber door met haar lieve IJslander Gandur. Daarnaast is ze een creatieveling en houdt ze van knutselen, bakken en breien. Inspiratie voor dit creatieve paardenboek had Arja dus genoeg!

Samantha Loman

Samantha studeerde Illustratie aan de Willem de Kooning Academie en Art & Design aan de University of Hertfordshire. Haar allereerste kinderboek illustreerde ze in 2004 voor Kluitman en sindsdien werkt ze fulltime als illustrator en grafisch vormgever voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Ze ontwerpt en illustreert onder andere boeken, stationery, behang en andere producten.

Mijn allerliefste paard en ik | Arja Veentjer | illustraties Samantha Loman | € 9,99 | 80 pagina’s | verschijnt in mei | Kluitman | isbn 978 90 206 7460 6

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *