Moederdagtip: Mam, vertel eens – Elma van Vliet – limited edition

Ben je nog op zoek naar een Moederdagcadeau, want zondag is het alweer zover. Een mooie tip is het boek Mam, vertel eens. Van Elma van Vliet. Er is een speciale limited edition, extra mooi om cadeau te doen dus.

Mama vertel eens, elma van vliet

Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma’s boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

Omdat 15 jaar Vertel Eens! Om dat te vieren is Mam, vertel eens nu verkrijgbaar als limited edition.

Mama vertel eens, elma van vliet

Een heel mooi boek om herinneringen te bewaren en samen op te halen. Het is een mooie manier om het gesprek te starten over je geschiedenis en over de geschiedenis van jouw moeder. Wat weet jij eigenlijk van haar jeugd en wat weet je nog van toen jij klein was? Misschien lijk je wel meer op jouw moeder, of jouw eigen kinderen dan je dacht. Prachtig vorm gegeven. Heel mooi om te bewaren.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Elma van Vliet, Mam, vertel eens
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Moederdagtip: Mam, vertel eens – Elma van Vliet – limited edition

  • 12 mei 2019 om 10:06
    Permalink

    Lijkt mij zo fijn om te hebben zo’n boek vol met herinneringen ingevuld door mijn moeder

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *