Mooi herfstweer zet je opblaaszwembad op

Wat gebeurt daar nou ineens? Het wordt weer mooi weer! Jippie, morgen zelf 24 graden voorspelt. Ik zag het niet meer aankomen. We hadden de winterjassen zelfs al van zolder gehaald. Wij waren dit jaar laat met vakantie en kwamen half september terug toen hier de herfst was begonnen. De zomerkleding is niet meer terug de kast in gegaan. Maar nu verwacht ik dat we toch nog een korte broek aan kunnen, mij hoor je niet klagen hoor. Ik ben wel blij verrast!

Het opblaaszwembad

Het opblaaszwembad was hier al lang weer opgevouwen in de kast in de garage. Maar wordt het echt zo mooi dat we die weer tevoorschijn kunnen gaan toveren? Wat denk jij? Het is ook altijd wel een mentaal iets, mooi weer. Als je ingesteld bent op de herfst dan is het wel weer even schakelen om er dan ook weer zomers bij te gaan lopen he? Het is ovigens ook wel een verschil of je een babybadje op blaast of een groot Intex zwembad neer zet. De kinderen zouden het vast geweldig vinden, van de regenlaarsjes in de plassen naar een duik in het water, haha.

What's on mama's mind stokke flexibath

De tuin is klaar voor de herfst

Wij hebben de tuin net een beetje klaar gemaakt voor herfst en winter. Er vanuit gaande dat we niet meer in de loungebank zouden duiken hebben we die zelfs al in de garage gezegd. Veilig opgeborgen voor de nachtvorst, haha. 24 graden, nou ja! Lekker hoor.
Ik vind het altijd leuk om plantjes te kopen voor de tuin en het liefst staat er altijd wat in bloei in de tuin, dus voor elk jaargetijden hebben we bloemen en planten staan. Nu bloeien de herfstanemonen bijvoorbeeld heel mooi. De herfst vind ik wel altijd een erg mooi jaargetijden, zo is de perenboom al mooi oranje aan het worden.

Wij gaan er van genieten dit weekend, jullie ook? Lekker buiten spelen en in het zonnetje genieten van de herfst.

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *