Kaartjes maken en versturen

Wat hoort er nou echt bij een feestmaand? Kaartjes sturen natuurlijk! Ik probeerde Kaartje2go uit voor een verhuizing, een felicitatie huwelijk en voor verjaardagen. Een leuke website om een setje kaarten te bestellen, maar ook om losse kaarten direct via de website te versturen.

Verhuisfelicitatiekaart

Mijn eerste kaart die ik via Kaartje2go verstuurde was ter gelegenheid van een nieuwe woning. Een ‘gefeliciteerd met je nieuwe huis’ kaart. Het leuke is dat je de kaarten kunt personaliseren naar wens. Dus als je er nog even gauw een naam op wilt toevoegen of een foto, ga je gang! Het kan heel makkelijk. Superleuk bij Kaartje2go is dat je je eerste kaartje (lees de voorwaarden) gratis verstuurt.

Ik zocht een leuke kaart uit, die ik ook nog eens kon personaliseren. Een leuke tekst erop nog een leuke sticker/afbeelding, een berichtje op de achterkant en het adres. Kaartje2go verstuurt de kaart voor je. Bij het maken van de kaart krijg je ook nog eens handige tips voordat je je kaart verstuurt.

felicitatiekaart verhuizing

De 5 meest gemaakte foutjes:
Fout in het bezorgadres
Verkeerde verzenddatum gekozen
Spelfouten of tikfouten
Foute dag, datum of tijd op uitnodiging
Postcode van het oude huis gebruikt

Handig dus om de tips ter oren te nemen.

Verjaardagskaart

Een verjaardagskaartje sturen doe ik over het algemeen heel trouw. Per post is veel leuker dan via de app of mail. Facebook is reuze handig om je aan verjaardagen ter herinnering, maar een kaartje is wel de leukste overbrenger van de felicitatie, vind ik.  Voor een vriendin van mij maakte ik een heel persoonlijk kaartje op, met een foto van haar zoontje die dankzij de mogelijkheden op de website ineens drie ballonnen in zijn hand had. Haar naam er op en de felicitatietekst. Klik en klaar!

Overigens ook superleuk om uitnodigingen te maken voor als je eigen kinderen jarig zijn. Een leuke uitnodigingskaart.

uitnodigingskaarten kaartje2go

Felicitatie huwelijk

Omdat er altijd wel redenen zijn voor een kaartje, was het volgende kaartje voor een trouwdag. Ik maakte weer een leuke gepersonaliseerde kaart op. Superleuk om te doen en nog leuker om te ontvangen.

Ik mocht van Kaartje2go een aantal kaarten bestellen om uit te proberen, dat is mij erg goed bevallen. Ik kies er nu steeds voor om een kaart te personaliseren met een foto, tekst en figuurtjes. Je krijgt hier altijd positieve reacties op. Een gepersonaliseerde kaart doet het goed. Handig is dat adressen bewaard kunnen worden, zo kun je er volgend jaar weer aan denken om een kaartje te sturen. Heel fijn vond ik ook de service rondom verzending. Je krijgt volledig mee wanneer je kaartje daadwerkelijk op de post gaat. Ik had namelijk in twee gevallen het kaartje veel eerder gemaakt dan dat deze verzonden mocht worden. Je kon eenvoudig het tijdstip van verzending inplannen, dat werk ook goed als je dan waar vooruit wilt plannen voor meerdere verjaardagen. Anders wordt het soms zo lastminute vlug vlug, terwijl je er makkelijk een keer goed voor kan zitten en een hoop kan inplannen.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *