Muurstickers die makkelijk plakken

Ik maakte kennis een toffe webshop voor muurstickers; Wallstickers for kids en mocht wat moois uitzoeken om aan jullie te laten zien. Ik koos drie verschillende stickers: voor de kinderkamer, een meisjeskamer en een andere ruimte in huis, in ons geval de ouderslaapkamer. De eerste stickers gingen meteen al op de muur!

Glow in the dark stickers

Glow in the dark wereldbol

Glow in the dark stickers vond ik zelf als kind helemaal geweldig. We hadden toen niet van die mooie stickers die je makkelijk kon opplakken, verplaatsen en of verwijderen, maar van die sterren die ik met dubbelzijdig plakband voor eeuwig aan mijn muur vast maakte.

Glow in the dark wereldbol

We zochten nu geen sterren uit voor mijn zoontjeskamer, maar de aarde. Een wereldbol die oplicht als je gaat slapen. De sticker laadt zich op aan licht (via lamp of door het daglicht) en schijnt dan ‘s avonds en ‘s nachts op zijn kamertje. Superstoer en heel eenvoudig op te plakken. Het is een rondje ter grote van een voetbal. Het voordeel van deze stickers is dat je het echt plakt zoals een sticker, niet moeilijk doen met afpeuteren van velletjes ofzo, daarnaast haal je ze er zonder plaklaag weer af en kun je ze zelf weer opnieuw opplakken.

Een meetlint

Wallsticker height chart meetlint muursticker

Voor mijn dochterskamer hebben we een echte meisjessticker uitgezocht. Het is een afbeelding van een meisje, met een heel lange paraplu, waar langs een meetlint hangt. Dit is een height chart, waar je dus wanneer je tegen de muur staat met je hakken op kan aflezen hoe groot je bent en hoeveel je dus gegroeid bent na een tijdje.

De sticker bestaat uit allerlei losse stickers. Op het moment dat ik deze foto’s maakte had ik het meetlint nog niet erbij geplakt. Maar zoals je ziet, is de muursticker dan ook al heel leuk.

Tropische bladeren

Ook op onze eigen slaapkamer wilden we wel wat moois, zo vond ik deze bladeren. De bladeren zijn van diverse planten, ze lijken een beetje op o.a. de Monstera, die momenteel heel trendy is in de woonkamers. De plantenstickers kun je zelf zo verdelen over de muur als je zelf mooi vindt. Dus of bij elkaar, of met veel ruimte er tussen.

De foto’s volgen snel van de bladeren, want ik heb ze nog niet opgeplakt. Eerst wil ik nog wat veranderen in de slaapkamer!Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Wallstickers for kids
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *