Nieuwe afleveringen: Powerpuff girls en The amazing world of Gumball

Er komen nieuwe afleveringen van The amazing world of Gumball en the Powerpuff Girls bij Cartoon Network in april!

Kijkwijzer 6+ jaar.

The amazing world of Gumball

Vanaf 1 april
Doordeweeks om 16:15 uur

The amazing world of Gumball

De Wonderlijke Wereld van Gumball

De familie Watterson is een doodgewone familie. Pap is een alledaags, roze konijn die zijn dagen thuis op de bank doorbrengt, terwijl Mam in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt.

Welkom in De Wonderlijke Wereld van Gumball, waar normaal toch een beetje bizar is… Bekijk de nieuwste afleveringen vanaf 1 april doordeweeks om 16:15 uur, alleen bij Cartoon Network.

The Powerpuff Girls

Vanaf 15 april
Doordeweeks om 20:15 uur

powerpuff girls

The Powerpuff Girls

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Er ligt kwaad op de loer! En er zijn maar drie meiden die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup. Ook wel bekend als De Powerpuff Girls.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nou echt is om als meisjes te vechten!

Mis de nieuwste Powerpuff Girls afleveringen niet, vanaf 15 april doordeweeks te zien om 20:15 uur bij Cartoon Network.

Marathon mix Cartoon Network

Elke woensdag om 12:20 uur is de Marathon mix

Kijk iedere woensdagmiddag vanaf 12:20 uur naar jouw favoriete series op Cartoon Network in de Marathon Mix. Iedere week zie je een nieuwe marathon, met onder andere Clarence en Summer Camp Island.

03/04 Clarence
10/04 Summer Camp Island
17/04 The Amazing World of Gumball
24/04 Craig of the Creek

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *