Nieuwe kindercollecties in aantocht! Quapi

Oké, hoogzomer, dus zomerjurkjes en t-shirtjes met korte broeken. Toch komen bij mij de zomercollecties al binnen hoor. De eerste coming soons mails zijn er al uit. En stiekem krijg ik al zin in al die superleuke najaarsitems.

Quapi

Quapi is een vrolijk en kleurrijk kinderkledingmerk. Mijn dochtertje heeft er al een kast mee vol. Ik zag de eerste najaarsitems alweer op de website van Vip-Kidz. Quapi kidswear heeft kinderkleding voor jongens en meisjes in veel verschillende maten. Dus van baby tot maat 146 kun je je lol op met dit merk. Ze hebben van gave prints, felle kleurtjes (waar ik gek op ben) en verrassende details. Bij de jongens zie je stoere t-shirts, polo’s, vesten, broeken en jassen, stoer en sportief. Ook de meiden worden hip gekleed. Ik vind het altijd leuk als het wat stoerder is met een beetje meisje-meisje look eraan. Glamour en girly omschrijven ze het. Shirtjes, rokjes, jurkjes, maar ook vesten en jassen. Wat ik helemaal te leuk vind voor de meiden zijn de hoge sokken. Kniekousen staan heel stoer, maar ook schattig.
Quapi betekent niet voor niets knapperd.

Quapi kidswear najaarscollectie

Mijn dochtertje past nu nog in haar jurkje van vorig jaar, de kleding van Quapi valt over het algemeen wel smal. Het is niet kort, maar wel slank. Je kan het beste een maatje groter kopen, wanneer je twijfelt. Althans dat is bij ons het geval. Ik vond bij dit jurkje ook de kniekousen weer zo leuk.

Voorlopig genieten we echter nog van de zomer, dus we kunnen nog even sale shoppen en lekker korte broeken en jurkjes dragen. Ik zag dat er zelfs een kleine kans is op een hitte golf de komende week. Alsof het nog niet warm genoeg is. Wij genieten in elk geval van veel in het water spelen en lekker in de schaduw buiten eten.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *